Hur kan jag förbereda mig att delta i en klass Reunion?

Vissa människor inför en klass återförening som en rituella, medan andra kan se det som en smärtsam påminnelse om tiden marschera på. Oavsett din personliga ta en klass återförening, kan du oftast räkna med en inbjudan vart femte år eller så. Förbered dig för en klass återförening inbegriper ett antal känslomässiga, logistiska och ekonomiska överväganden som du inte hittar på den officiella inbjudan från era höga skolklass återförening utskott. Det är inte ovanligt att man har blandade känslor om gå en klass återförening. Medan möjligheten att återknyta kontakten med gamla vänner kan vara spännande, det finns också möjlighet att återuppväcka gamla rivalitet. Ett sätt att förbereda sig för en klass återförening är emotionellt att hålla dina förväntningar realistiska. Fem och tio återträffar år kan vara särskilt rörlig, eftersom många av deltagarna är nya högskoleexamen eller unga vuxna som kämpar för att etablera sig. Under en klass återförening, får gå känner dig manad att återgå till sin upplevda gymnasiet roller som en form av försvarsmekanism. En annan känslomässig faktor att beakta är den bitterljuva karaktär av en klass återförening. Du kanske upptäcker att några klasskamrater har förflutit sedan examen, medan andra har stått inför stora omvälvningar i livet. Vid en klass återförening, kan du träffa klasskamrater som har blivit mycket framgångsrika och andra som kämpar ekonomiskt. Medan nostalgiska inslagen i en klass återförening ofta tar Center Stage, kan det hjälpa att se dina klasskamrater som samtida inför samma vuxen utmaningar du ställs inför. Försök att relatera till den 28-åriga ensamstående mamma så mycket som de 18-åriga cheerleadern du kommer ihåg. En beaktande vid förberedelserna inför en klass återförening är logistik. Den officiella inbjudan bör innehålla tider och datum för händelsen i sig, utan transport och logi är ditt ansvar. Du kanske måste begära flera dagars semester eller personlig tid från din arbetsgivare. Din make /maka kan också ha att göra särskilda arrangemang för att följa med dig till klassen återförening. Resor kan betyda packning familjens bil eller bokning av biljetter till närmaste flygplats till platsen. Vissa deltagare kontakt forna vänner som fortfarande bor i området för övernattning bostäder.

Ekonomiskt, kan kostnaden för en klass återförening vara oöverkomliga. Förutom Reseersättningar, är priset på biljetterna ofta omfattande. Det kan också finnas andra arrangemang i hela reunion helgen, alla med sina egna kostnader. Var beredd att budgetera extra pengar för underhållning, mat och dryck.

Vissa saker vill du kanske att packa för en klass återförening omfatta årsböcker, fotografier från high school dagar, nuvarande fotografier av din familj, och en tom klippbok för klass reunion händelser. Vissa deltagare är kanske vill beställa personliga visitkort med fullständiga kontaktuppgifter. Det viktigaste att komma ihåg är att leva i ögonblicket när det är möjligt. En klass återförening kan vara en mycket positiv och minnesvärd milstolpe i alla vuxna liv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.