Hur kan jag få Baby Sitting Jobs?

Barnvakt jobb är alltid tillgängliga för dem som är kvalificerade att fylla dem. Skillnad dagvårds jobb, som är heltidsarbetande, barnvakt jobb vanligtvis på deltid och får eller inte kan följa en ordinarie schemat. Barnvakt jobb är ett bra sätt för gymnasiet och studenter att tjäna extra pengar när traditionella jobb konflikt med sina skolår. Landa barnvakt jobb, finns det några saker du bör göra innan du ansöker. Om du inte redan är utbildad och certifierad i hjärt-lungräddning (HLR), få utbildas och certifieras. HLR certifiering lugnar föräldrarna att du har utbildning i att hantera nödsituationer. Medan du är osannolikt att möta en, kommer CPR certifiering ger dig ett försprång som en professionell baby sitter. Kontakta din lokala Röda Korset eller hälsa eller brandkåren för att lära sig mer om hjärt-lungräddning certifiering klasser i ditt område.

På samma sätt bör du ta en kort barnvakt klass på en lokal rekreation center. När de söker barnvakt jobb, bör du kunna berätta för föräldrarna att du har fått omfattande utbildning och är beredda att hantera olika situationer. Klasserna är ett bra sätt att skaffa sig erfarenhet, speciellt om du har någon alls. Klasser kommer att ge dig en förståelse för arbetet med barnvakt, hur ska ansvara för olika åldersgrupper, och många andra värdefulla delar av information som rör barnvakt. När du är väl kvalificerade för barnvakt jobb, nästa steg är att hitta dem. De flesta föräldrar kort intervju potential baby sitters, så använd möjligheten att utvärdera situationen. Du ska trivas med familjen och deras situation innan du accepterar några erbjudanden för barnvakt jobb. Du bör också vara tydlig med dina regler och förväntningar och att du förstår deras också.

Att vara förberedd och arbetar med en familj som är kompatibelt med dig är en av de bästa sätten att få fler barnvakt jobb. Word of mouth är den bästa reklam. Om den första familjen som erbjuder dig ett jobb är lycklig med dig, oddsen är de kommer att berätta för sina vänner. Innan du vet ordet av har du fler erbjudanden för barnvakt jobb än ditt schema tillåter. Om du gör ett bra jobb och ta ut en skälig ränta, kan du vända enkelt din barnvakt jobb i en stabil deltid inkomst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.