Finns det några tips för att hantera Hyperactive Kids?

Föräldrar är ofta ganska frustrerad när det handlar om hyperaktiva barn. Även barn som har diagnosen ADD och ADHD, och som innehåller läkemedel kan fortfarande utgör en utmaning för alla vårdgivare eller till lärare. Följande tips kan hjälpa dig att bättre svara hyperaktiva barn.

1) Ha tydliga regler, konsekvenser och gränser för hyperaktiva barn och för hela familjen. Om det behövs, skriva ut reglerna och hålla dem på en plats som är synlig familjen. Var inte flexibel eftersom hyperaktiva barn verkligen behöver regler de tydligt förstår. Var noga när man inför regler som du tala direkt till ditt barn, med hjälp av ögonkontakt och be barnet att upprepa tillbaka till dig vad du har sagt dem. Detta betyder inte att du inte kan erbjuda alternativ till hyperaktiva barn, men vissa saker som att slå, spotta eller trots borde leda till förutsägbara konsekvenser.

2) om regelbundna rutiner kan hjälpa alla barn, särskilt hyperaktiva barn . Barn av alla slag tenderar att ha svårt övergår då rutiner inte är tydliga och konsekventa. Om ett barn vet att läggdags är 8:00, då han eller hon naturligtvis kommer att falla in i mönstret att gå till sängs vid 8:00. Vid läggdags är "när som helst, eller om man låter ett barn med en 8:00 sänggåendet för att gå till sängs vid 9:00 eller 8:30, då barnet lider av brist på rutin, och kommer att handla upp detta.

rutinarbete kan inte nog betonas, men en del föräldrar tycker att detta betyder att de har små möjligheter att vara spontana. Spontanitet får inte tjäna hyperaktiva barn mycket bra, men schemaläggning fri tid varje dag kan. För mycket hyperaktiva barn, bör dessa block tid, som förmodligen inte längre trettio minuter, om du inte planerar att aktivt övervaka barnet.

3) Använd ledig tid för att ta en tur till parken, läsa en speciell bok tillsammans, ta en promenad, eller bara fnissa och vara dum med ditt barn eller barn. Dessa fritiden stunder kan vara särskilt användbart i bondning med hyperaktiva barn. Med undantag av följande vanliga hushåll regler, är barnet inte behöver göra något annat än vara med dig på ett naturligt och fritt sätt.

4) Hyperactive barnen är fyllda till brädden med energi, vilket gör fokusera mycket svårt. Föräldrar till hyperaktiva barn känner ofta att ett sätt att hjälpa till med denna extra energi är att ge barnen många möjligheter till motion. En del föräldrar ger sina barn drifttid eller installera en basketboll tunnband att låta barnen bränna bort extra ånga. Andra bryta ett anfall genom att föreslå en runda hoppande domkrafter. Även om du inte ska låta ett barn springa till den punkt av utmattning, är motion ett mycket fördelaktigt sätt att hjälpa rikta energier. Det är också användbar för att förbättra stämningen funktion.

5) På grund av den något kinetiska energi hyperaktiva barn, bör straffet inte från begränsning av motion. Detta kommer sannolikt att förvärra barnets problem. Tjänar privilegier och använda positiv snarare än negativ förstärkning är troligen mer effektiv på lång sikt, även om det kan ta lite tid att etablera denna.

6) Som Dr Phil McGraw är förtjust i att säga, det bästa disciplin är fånga ditt barn gjort något bra. Barn svara på beröm, och är mer benägna att söka din uppmärksamhet genom att göra något bra, om de förstärks när de uppför sig väl. Hyperaktiva barn får ofta uppmärksamhet från sina föräldrar i negativt sätt, om föräldern skriker, spanks eller straffar. Byte till positiv förstärkning tekniker kan omskola ett barn att önska er positiva slag snarare än dina negativa svar.

7) De flesta experter rekommenderar att du undviker överstimulering. Håll TV-program till ett minimum, och låt inte TV-tittande på natten. Högt eller överflödiga ljud eller semi-trance tillstånd TV, kan verkligen hype upp hyperaktiva barn. Välj ett eller två program om dagen, och hålla det. Hyperaktiva barn fördel genom att göra, inte sitta. Därför erbjuder massor av händer om aktiviteter, i stället för att titta timmar TV.

8) Det är viktigt att inse att hyperaktiva barn inte alltid har kontroll andra barn har. Har fel inte ett barn för vad han eller hon inte kan kontrollera. Vissa lärare tycker om att säga att om ett barn kan uppträda lämpligt gång, kan de alltid göra det. Detta är inte fallet med hyperaktiva barn.

Många faktorer kan påverka deras förmåga att visa självbehärskning. Vara känslig för externa faktorer som kan göra självbehärskning svårare, liksom spänningar mellan föräldrar, död ett älskat djur, en dålig sömn natten innan eller en dålig dag i skolan. Sjukdom hos barn leder ofta till regression, så titta hälsa hyperaktiva barn också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.