Vad är en Showgirl?

En showgirl är en kvinna som utför på scenen i teaterproduktioner som normalt fokus på musik och dans, snarare än att agera. Showgirls är kända för att vara oerhört vackert, som en allmän regel, och de vanligtvis bär oerhört utsmyckade dräkter, klassiskt med stora huvudbonader som är starkt bedecked med fjädrar, beading, och paljetter. Medan Showgirls är förmodligen mest förknippas med Las Vegas, Nevada i medvetandet hos många människor, de finns i många städer runt om i världen. Förutom att vara attraktiva, är många Showgirls ganska begåvade, liksom. Som regel måste de vara utbildad dansare, eftersom deras prestanda i regel omfattar dansrutiner, ofta samordnade rutiner med en rad flickor. Många Showgirls sjunga också ger backup för musikproduktioner och ibland sjungande solon också. Att vara showgirl är hårt arbete. Förutom att upprätthålla sång och talanger dans, måste en showgirl arbetar också hårt för att stanna i god form, eftersom hennes dräkter ofta inte lämnar mycket till fantasin. Många Showgirls äter restriktiv diet, träna mycket och praxis discipliner rörelse som är utformade för att hålla sina tonas organ. De måste även brottas med hård konkurrens om åtråvärda platser på scenen och i nya produktioner.

historia Showgirls är förmodligen ganska gammal, så någon form av dansande flicka kan hittas i nästan varje kultur kan tänka sig. Började dock Showgirls i sin moderna form verkligen att öka under 1800-talet då kvinnor utförs utveckla föreställningar som syfte att presentera löjliga dräkter tillsammans med sång och dans färdigheter. Vissa av dessa föreställningar var också ganska risque för tillfället, med Showgirls avslöjar lite mer ben än kvinnor i mer normala samhället skulle ha vågat.

Flera platser i Paris har blivit berömd för sin Showgirls, kanske främst Moulin Rouge. Las Vegas Showgirls blev en stor attraktion på 1950-talet, då klubbar började tävlar överträffa varandra med utarbetad uppträdanden featuring famous innertak. Ökningen av monstruöst stora huvudbonad tycks också ha förekommit i Vegas, som en del av den övergripande trenden att visas så påkostade och minnesvärd som möjligt.

Förutom på scen, får en showgirl också fungera som en glamourmodell, och de flesta behålla en portfölj av glamour skott, PR stillbilder från sina föreställningar, och klipp från recensioner. Flera museer of labor historia har erkänt viktigaste av Showgirls i det vidare sammanhanget av underhållningsbranschen, särskilt i Las Vegas, och flera av dessa organisationer har omfattande samlingar av showgirl minnessaker från portföljer till folkdräkt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.