Vad är en Sapper?

En Sapper är en strid ingenjör som tävlar i området befästningar och /eller sprängämnen. Sappers är en viktig del av många moderna militärer, och de har gått i bräschen för de globala konflikter, tack vare sin mångsidiga kompetens och omfattande utbildning. Allmänhet, är en pionjär är extremt farligt, eftersom sappers gör vanligtvis upp den första vågen av invasioner, och de kan behöva för att utföra känsliga och komplexa uppgifter i elden.

Användning av sappers, tillsammans med ordet " Sapper, "har sitt ursprung i medeltiden, då användningen av diken i krigföring först blev utbredd. Användningen av dikning gjort slott mycket lättare att försvara, särskilt när skyttegravarna zig-zagged över omgivningen, så för att dölja många trupper och gör det svårare för inkräktare att ta sig över marken. Spår av SAPS, eftersom dessa diken var kända, kan fortfarande ses runt en del europeiska slott idag.

Med tiden sappers utvecklats, utvidgning av deras skicklighet som i alla befästningar, inte bara diken och dikning. Sappers blev också involverad i gruvor, på grund av tendens motpoler till utsäde gruvor som de övergivna territorium. Eftersom sappers ofta först till en ny webbplats för att klara det och förbereda det för inflyttning, var de tvungna att lära sig hantera minor och sprängämnen för att överleva och för att bekämpa säkrare för andra soldater. Naturligtvis började sappers utvecklar också sin egen sprängämnen färdigheter att använda mot fienden.

Modern sappers arbeta med andra medlemmar av militären för att skapa starka praktiska befästningar som är skräddarsydda för varje område, och de har också neutralisera bomber och gruvor och konstruera praktiska sprängämnen enheter. En pionjär som väljer att specialisera sig på sprängämnen fungerar oftast i en explosiv Ordinance Disposal (EOD) trupp, studera sprängämnen, olika typer av bomber, och sätt att säkert neutralisera och hantera explosiva förordningen. Sappers kan också fungera med bomber från sin egen sida som blivit instabil eller farlig.

I militärer med sappers, är sappers allmänhet knutna till kamp ingenjörer av olika service grenar. I vissa fall sappers har sina egna emblem och märken bekämpa, vilket gör dem lätta att identifiera, medan i andra fall är de helt enkelt stuvat in med ingenjörer i allmänhet. En Sapper deltar i regel flera veckor eller månader utbildning i strid teknik, lära sig att arbeta i olika miljöer och med ett sortiment av människor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.