Vad är en Rat Pack?

Definitionen av en förpackning råtta beror till stor del på en synvinkel. I naturen är en förpackning råtta en liten gnagare som lever communally, i stora bon kallas middens, och samlar alla upphittade föremål för att bidra till att bygga boet. Bland människor, är en förpackning råtta en som håller allt och har svårt att kasta bort någonting. Denna författare är en stolt pack råtta.

De flesta människor som anser sig vara pack råttor hatar att kasta bort saker, eftersom "man vet ju aldrig när du kan behöva det. " Vissa självhjälp gurun överväga syndromet pack råttan vara någon form av dysfunktionella sjukdom, men det är helt enkelt den andra sidan av den nätta-freak mynt. En snygg-freak kastar bort allting och har organiserat hem till det yttersta grad. Som ett resultat, människor känner konstigt att sitta på någon av möblerna, så att de mark det. Ett paket råtta får eller inte får en anständig hushållerska, men gästerna kommer att känna sig som hemma sätter fötterna på soffbordet. Varje yin har en yang. Det största problemet för en förpackning råtta är vad man ska göra med alla grejer han eller hon växer. Organiserade pack råttor tycker oftast utrymme att förvara sina saker på ett ställe. Den oorganiserade pack råtta butiker grejer i hela huset-alla platt, blir jämn yta lagring, oavsett om det är matbordet eller en strykbräda.

Min farfars moster var ett pack råtta av monolitiska proportioner. Det bästa fru slängde aldrig bort någonting. Hon hade kyrkan tidskrifter och National Geographic tidskrifter från 30-talet och 40-talet i henne den. Det tog henne fem döttrar över ett år att rensa ut sitt hus och uthus. Men som så ofta är fallet med pack råttor, upptäcktes många skatter bland hennes saker.

Termen "pack råtta" har vissa föga smickrande konnotationer. "Collector" används av många pack råttor som inte vill stigmat. Ett paket råtta av något annat namn håller fortfarande en massa saker runt. Helst bör en förpackning råtta strävar efter att hålla de saker som verkligen är viktigt, kasta grus, och kanske har en loppmarknad då och då. Vissa community utbildningsprogram erbjuder en dag klasser för att organisera garderober och hem, och dessa kan vara till hjälp om det blir rörigt nivå blir ohanterliga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.