Vad är en Politico?

Politico är en latinsk term översättning som politiker. I huvudsak avser den som är politiker, men det kan även gälla personer aktiva inom politiken som inte inneha offentliga ämbeten. Detta kan inkludera personer som insamlingar för politiker, de som kampanj på uppdrag av en politiker, eller de människor som följer politiken noga och har en passion för det politiska systemet. A politico kan också vara någon som är involverad i politiken i ett kontor, en skola eller en arbetsplats. En facklig medlem för att hålla en union går kan vara ett politico.

Termen har kommit i bruk senare i 2007 grundandet av den populära amerikanska tryck och Internet papper, Politico , em som är fritt distribueras i Washington DC, och har ett omfattande Internet efter. Fokus för uppsatsen är all politik, särskilt politiken i den amerikanska kongressen, och den verkställande och dömande makten. Ibland journalister från detta papper och andra dokument som följer politiken kallas politicos eftersom de är hip djup analys och tolkning politiskt beteende. I själva verket under 2007, som särskilt Demokratiska ras för presidentkandidat värms upp, skulle många beskriver sig som politisk människor, eller helt enkelt som politicos. Dygnsprovtagning mediabevakning, och införandet av sociala medier i form av kandidat webbplatser skapade mycket i vägen för blogging, tänka, skriva och organisera för politiska kandidater. Demokratiska medtävlare Howard Dean i hans misslyckade 2004 kampanj för Demokratiska presidentkandidat använde Internet på ett väldigt framgångsrikt trots att han förlorade nomineringen av senator John Kerry. Dess tillämpning i 2008 års val, vilket många hävdar var mest framgångsrikt används av senator Barack Obama, orsakade stort antal genomsnittliga folk att vara mycket mer delaktiga i den politiska processen än tidigare.

Om för många kockar kan förstöra soppan, kan det samma gälla för alltför många amatör politicos. Medan det finns fördelar för den privata politisk arbetar på uppdrag av en kandidat, inställer sig frågan om att kontrollera en kandidat budskap allt oftare. Anhängare av en kandidat som inte är anställd som supportrar får olyckliga kommentarer, provocerande uttalanden eller välja att agera på ett sätt som inte står i överensstämmelse föreligger med en kandidat plattform. Detta skedde med stor frekvens på både Barack Obama och Hillary Clinton Internet bloggar webbplats, och ibland i konventionell media också. Hela bloggar ägnades åt "Jag hatar Barack" och "jag hatar Hillary" plattformar som ingen av kandidaterna godkändes.

får dock amatör politisk spelar en viktig roll som obetalda arrangörer av gräsrotsrörelser att samla en kandidat mer stöd. Den professionella politico, en politiker eller en som strävar efter att politiskt uppdrag, kan också uppmana gräsrotsrörelser att falla i linje med hans /hennes plattform. De kan också ha framgång distanserar sig från folk som påstår sig tala för dem, men i sanning inte är anställda av dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.