Vad är en Daredevil?

en våghals är någon som är fet till den grad att vara vårdslös. Daredevils fortsätta ofta riskfyllt strävanden eller bedrifter som kräver både mod och ett starkt självförtroende för att lyckas. Termen "Daredevil" används också för att hänvisa till yrkesverksamma som den bortgångne Evil Knievel, som gjorde djärva jippon för en levande. Vissa människor hänvisar också till professionella stunt konstnärer som arbetar i film och TV som våghalsiga, även om denna användning är diskutabelt noggrannhet. i den meningen att någon som bara är hänsynslöst djärvt, en våghals kan vara någon som rutinmässigt bedriver farliga handlingar, eller någon som utför farliga hobbies eller karriär. Många människor tror att människor som är intresserade av extrema sporter våghalsiga, till exempel, eftersom sporter som hängflyg kräver ett visst mått av förtroende. Föräldrar kan också använda termen för att hänvisa till barn som gör farliga saker som att klättra högt träd. i betydelsen av en professionell stunt person får en våghals särskild utbildning i att utföra farliga arbetsuppgifter säkerhet. I filmer, stunt folk krascha bilar, etapp scener slåss, och engagera sig i andra uppgifter som kräver utbildning för att vara säker. En stunt person som väljs i första hand på grund av sin förmåga, och de flesta filmer försöker använda stunt personer med åtminstone en ytlig likhet med de aktörer som de står i för. I vissa fall, en våghals kanske måste plåga av filmen, i James Bond-filmen Goldfinger , till exempel hade stuntmän bära blonda peruker för en scen där de stod i för en helt kvinnlig besättning av piloter.

Även om vissa människor kan hänvisa till stunt människor som våghalsiga, de flesta stunt artister är långt ifrån hänsynslös. De fyller djärva bedrifter i mycket kontrollerade miljöer, och de tar ett antal åtgärder för att säkerställa att stunt är säker. En stunt team på en film kan repetera en scen flera gånger utan flyktiga element såsom sprängämnen och fordon i rörelse tills alla är övertygade om att scenen kan ett betryggande sätt. Stunt dubbel också stå i den mer vardagliga scener, inte bara för den dramatiska och farliga bitar av en film eller tv-show.

Oftare en professionell våghals utför fristående stunts för sin dramatiska värde. Han eller hon har oftast en organiserad performance där en handfull utmanande uppgifter visas för allmänheten. Daredevils kan sända sina shower på TV eller sälja biljetter för ekonomisk vinning. Göra en karriär som våghals är tufft och farligt arbete, det kräver Self Promotion färdigheter samt stunt utbildning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.