Vad är en Bridezilla?

En bridezilla är en brud-till-vara som är så fokuserade på att skapa ett perfekt bröllop som hon är extremt orimligt. Bridezillas tenderar att förstöra alla i deras väg med sin krävande attityder. Namnet, bridezilla var inspirerad av 1954 japanska filmen monster, Godzilla som hade huvudrollen i en nyinspelning av filmen Godzilla , släpptes 1998.

I filmerna är Godzilla en mutant dinosaurier som skulle ha bildats som ett resultat av tester vätebomber i havet. Monstret attacker alla i sin syn i en skrikande Rampage. Ett bröllop konsult ansågs ha skapat begreppet "bridezilla" för dem utom kontroll brudar hon behandlas. Namnet blev allmänna.

Bridezillas är namnet på en verklighet tv-serien som inleddes under 2001. Showen första fokuserade på New York brides-to-be, med arbetsnamnet Manhattan Brides . Efter den första säsongen spelades in, ändrades titeln till Bridezillas på grund av den krävande och okontrollerat beteende som många av de engagerade kvinnor på showen.

Planera ett bröllop är stressande för alla brudar och det är bara naturligt för en brud som vill att allt ska vara perfekt. Men en bridezilla är en brud som inte bara vill ha allt för bröllopsdagen vara perfekt. Hon förväntar sig och kräver det till den grad att skrika åt alla. Även om regelbundna brudar kan bli lite rinnande eller frustrerad under bröllopet beredningsprocessen, bridezillas tenderar att vara alltför känslomässigt om i minsta detalj är inte precis vad de vill.

En bridezilla tenderar också att vara otålig och Bossy. Hon verkar inte vara tacksam för vad andra försöker göra för att hjälpa henne. En bridezilla vanligen mikroföretag hanterar varje detalj, även om hon har ett bröllop planerare. Brudar kan undvika att förvandlas till en bridezilla genom att hålla bröllop planer perspektiv. Om de kommer ihåg att den verkliga betydelsen av ett bröllop är den kommande äktenskapet, kan bröllopet blir mindre om en part som måste vara perfekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.