Vad är Spuds?

PLUGG står för "enskild person städerna bostad", vilket innebär att Spuds finns människor som lever ensamma i städerna. Ökningen av ensamstående män och kvinnor runt om i världen har lett till en radikal ökning av singlar i städerna, eftersom singlar tenderar att samlas i städerna. Som ett resultat, är efterfrågan på bostäder avsedda för ensamstående på uppåtgående, med PLUGG demografiska faktiskt förändra arkitektur och landskap i städer över hela världen. Det finns en mängd olika anledningar att fortsätta en livsstil. I många fall finns människor kvar helt enkelt samlat under längre perioder när de utför sina utbildningar, för att bo i tätorter att göra karriär och utforska det rika kulturutbud tillgängliga för boende i städer. I dessa fall kan Spuds ha en avsikt att bedriva en seriös långsiktig relation någon gång i framtiden, så småningom flytta in med någon annan och kanske skaffa barn. I andra fall, människor väljer att aktivt vara singel och bo ensam, eftersom de föredrar en mer ensam livsstil. Detta innebär inte nödvändigtvis utesluter en blandning av vänner, många sådana Spuds har rik vänskapsband med både män och kvinnor som kan innebära att resor tillsammans, gå ut på stan, ser filmer, och så vidare. Många sådana Spuds är freemales, att kvinnor som väljer att leva utan romantisk bilagor.

lever som PLUGG kan bli dyrt. I tätorterna är boende på en premie och en hem sovrum och lägenheter tenderar att vara dyr. Många singlar väljer att leva med rumskamrater för att kompensera för priset på bostäder, vilket tyvärr kan köra kostnaden för samma hölje upp ytterligare, eftersom hyresvärdar se vilken typ av hyror som de kan få från andra hyresgäster. Däremot har Spuds inte spendera pengar på partner eller barn, så ibland är de till slut med stor disponibel inkomst, om de har högt betalda jobb.

Efterfrågan på bostäder och underhållning anpassade till Spuds har orsakat en förskjutning i vissa städer. Till exempel har många nya lägenhet byggnaderna har ett större antal enskilda lägenheter att tillgodose människor som vill leva ensam, och några barer och restauranger har nätter med särskild inriktning på singlar. Den enda livsstil är också mycket mer accepterat än tidigare, med människor som inte längre förväntas gifta sig och bilda familj i tidig ålder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.