Vad är Paparazzi?

Paparazzi är frilansande fotografer som utövar unik uppriktig fotografier av kändisar. Åtgärderna Paparazzifotografernas ibland kritiseras, eftersom de ofta gå till extrema längder för att få särskiljande fotografier. Ibland kan dessa fotografer korsa gränsen till en plats för tvivelaktig legalitet, och i vissa länder dessa synder kan komma att åtalas. I varje plats där kändisar och stjärnor kan hittas, är paparazzi oftast inte långt efter, och de är ofta särskilt inbjudna till hög profil evenemang. är den term som kommer från namnet på karaktären på 1960 Fellini filmen La Dolce Vita . Signor Paparazzo är en fotograf som ständigt uppdrag för nästa stora bild vid ett tillfälle fotografera en kvinna som har ödelagts av personlig tragedi. Hans taktik är påfallande lika de som används av real-kändis liv frilansande fotografer, och de kom att kallas paparazzi. En enda representant för detta spännande yrke är känd som en paparazzo, även om det är sällsynt att se en paparazzo ensam, eftersom dessa fotografer ofta stjälken varandra liksom kändisar, i hopp om efter någon annan till en banbrytande fotografi.

Många medier kommer att få betala ett högt pris för unika fotografier av kändisar, till exempel bilder av dem i mer ärlig eller sårbara stunder. Många paparazzi försöka få nakna bilder på kändisar, alltid en het med mer smutsiga tidningar. Andra fånga dem på dåliga hår dagar, vandrade gatorna i snabbköpet, eller umgås med vänner och familjer. De paparazzi kan bryta in på privat egendom i strävan efter en perfekt fotografi, eller kraschar privata evenemang.

De flesta kändisar kamp med paparazzi. Den ständiga spår av fotografer kan vara väldigt irriterande, så enkla uppgifter blir mycket mer komplicerad genom närvaron av paparazzi. Stjärnor kan känna en skyldighet att ständigt vara på displayen, vilket kan vara mycket stressande. Det paparazzi har också varit känt att sporra kändisar så att de får göra avkall fotografier och några har till och med iscensatta bilolyckor och andra evenemang i sökandet efter ett fotografi som kommer att sälja för ett högt belopp.

finns många avancerade fotografi tekniker som används för att få uppriktiga bilder på kändisar. Den teleobjektiv, till exempel, är ett måste för varje seriös paparazzo. Paparazzi kan också använda dolda kameror och andra smygande tekniker för att få bilder på kändisar som kanske inte känner till att de efterlevs. Konkurrensen mellan dessa fotografer kan också vara hård, som var och en vill utmärkande fotografier som inte kan tillverkas av någon annan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.