Vem är Julia Roberts?

Julia Roberts är en av världens mest berömda och högt betalda skådespelerskor. Hon föddes i den lilla staden Smyrna, Georgia, 1967, hennes äldre bror är skådespelaren Eric Roberts, som senast visades på TV-show, Heroes . Efter att ha gått College vid University of Georgia, flyttade Julia Roberts till New York City för att föra en modellering och skådespelarkarriär. Hennes första stora filmroll var den del av en sjuk ung södra kvinna Steel Magnolias , för vilken hon nominerades till en Oscar för bästa kvinnliga biroll.

1990 spelade Julia Roberts den del av en vacker prostituerad som förälskar sig i en klient, spelad av Richard Gere, i den omtyckta filmen, Pretty Woman . Den roll som Julia Roberts ett känt namn och gav henne en Oscarsnominering, denna gång för bästa kvinnliga huvudroll. Hon spelade roller i många framgångsrika filmer under resten av 1990-talet, inklusive Min bäste väns bröllop , Notting Hill , och Runaway Bride . Julia Roberts experimenterade också med roller i flera stora filmer, men dessa var inte lika framgångsrika. På gott och ont, var Julia Roberts mest älskade av publiken som en kvinnlig romantisk bly.

År 2001, Julia Roberts drog sig undan från den romantiska huvudrollen att hon var i samband med att spela en Paralegal som hjälpt till att föra ner ett stort energibolag i Erin Brokovich , för vilken hon vann en bästa kvinnliga huvudroll Academy Award. Under åren sedan dess har hon spelat en mer mångsidigt utbud av roller i filmer som Closer och Ocean's Eleven . Under 2006 gjorde Julia Roberts hennes debut på Broadway ett drama kallas Three Days of Rain , men hennes resultat kritiserades kraftigt.

Julia Roberts är känd för sitt privatliv som hon är för sin film föreställningar. Under årens lopp har hon daterat en rad kända män, bland aktörer Kiefer Sutherland, Jason Patric, Liam Neeson, och Benjamin Bratt och land Singer Lyle Lovett, som hon var gift kortfattat. 2002, Julia Roberts gifte filmfotografen Danny Moder, som hon träffade under inspelningen av sin film, mexikanska . År 2004 födde hon tvillingarna Hazel och Phinnaeus Moder, deras tredje barn som väntas i juli 2007.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.