Vem är Danielle Steel?

Danielle Steel är ett av världens mest produktiva bästsäljande författare. Hennes böcker distribueras och läsas i mer än 25 språk i över 45 länder. Danielle Steel har skrivit minst 70 bästsäljande romaner.

Danielle Steel böcker är inte romantiskt fluff. Hon drar på problemen och verkligheten i modernt familjeliv och lyckas både roa läsarna och göra dem hänför sig till ämnen som antingen något de har upplevt själva eller något som verkar riktigt till modern tid. Till exempel, Danielle Steel romaner sannolikt innehåller berättelser om cancer, psykisk sjukdom och sorg, liksom fler standard romantik biljettpris som rör kärlek, äktenskap och relationer.

Över tjugo av hennes bästa säljare har gjorts i filmer eller TV-serie för TV. Samlade , är en Danielle Steel bok som blev en fyra timmars miniserie 1992. Det fick två Golden Globe nomineringar. I Danielle Steel's Samlade , gifter sig med en amerikansk kvinna i England, spelad av Annette O'Toole, hertigen av Winfield, spelad av Anthony Andrews. I vackra saker , skriver Danielle Steels om separation, val, sjukdom och barn kämpar vårdnad. Tracy Pollan och D. W. Moffat huvudrollen i 1990 års TV-filmen med samma titel. Danielle Steel's storsäljare pappa , blev en tv-film 1991 och stjärnmärkta Patrick Duffy och Lynda Carter. Daddy , är berättelsen om en mor som överger sitt barn och lämnar sin man att uppfostra barnet. Fadern är en reklam professionell och möter en ny kärlek intresse, en skådespelerska, samtidigt tar hand om sitt barn under inspelningen av en reklamfilm.

Förutom att skriva romantik bästsäljare, Danielle Steel författade också en bok om livet berättelsen om hennes son, Nick Traina i Hans Bright Light: The Life of Nick Traina . Nick hade en lyckad punkbandet, men begick självmord vid nitton. Han led av bipolär sjukdom och var heroinist. Danielle Steel igång Nick Traina grundandet 1998 för att finansiera forskning och hjälpa familjer som drabbats av bipolär sjukdom, eller manodepressivitet.

Danielle Steel är involverade i andra välgörenhetsorganisationer som hjälpa bostadslösa och barn. Hon är mor till nio barn och tycker att samla konst. Innan han blev författare arbetade Danielle Steel i reklam och PR samt undervisning. Danielle Steel har sagt att hon tycker om att arbeta med så många som fem böcker på en gång och att var och en av hennes böcker kan ta upp till tre år att färdigställa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.