Vem är Chicken John?

Chicken John Rinaldi är ett självständigt stylad underhållare som är välkänd i San Francisco Bay-området, med en rad olika yrken på sin meritlista. Kyckling John har ägt nattklubbar, och utförs med ett antal punkrock band genom åren. Hans stil är oftast definieras som eklektisk, och hans ironiska humor anses vara en av hans definiera egenskaper. Växelvis hyllad som en konstnär och en bedragare, meddelade Chicken John sin avsikt att anmäla sig som kandidat i San Francisco Mayoral Race för 2007, mot den populära sittande, Gavin Newsom. Här är lite bakgrund om Kyckling John och hans vilt skiftande karriär.

Inte mycket offentlig information finns tillgänglig om John Rinaldi. Växer upp som son till Victor och Patricia Rinaldi, Chicken John har antytt från tid till att han var intresserad av en esoterisk syn på livet tidigt. Hans populära smeknamn, enligt vissa källor, var resultatet av en ung John vägrade slåss översittare i hans kvarter. Senare, när han gick in på scenen punkrock, fast det smeknamn och hjälpte till grund för hans scennärvaro. har Kyckling John förknippats med ett antal punkband baserad i Bay Area under åren. Två av hans mer populära snäppa var med Murder Junkies i början av 1990-talet och hans sju år tillsammans med prestanda trupp Circus Redickuless. Den ett år tillbringade med Murder Junkies har omväxlande beröm och fördömd av Chicken John i olika intervjuer under årens lopp, och det tycks finnas en viss spänning mellan John och fans av bandet.

Även med Circus Redickuless turnerade Kyckling John omfattande och arbetat med ett ständigt föränderligt förteckning över trupp medlemmar. Efter fem nationella turnéer och hundratals framträdanden, var Chicken John redo att gå vidare till ett nytt projekt. Genom att i början av det nya århundradet, har Chicken John börjat fokusera på andra aktiviteter, såsom löpning hans hemsida och arbeta som mekaniker. Från tid till annan, deltar han i olika evenemang runt San Francisco.

Kyckling John officiellt tillkännagivit sin kandidatur till posten som borgmästare den 9 juli 2007. Bland hans mål för loppet är att förankra sig som tvåa i loppet, bakom sittande Gavin Newsom. Bland hans plattform frågor är sådana lokala frågor som de olika frågor som uppstår konstnärer som bor i San Francisco, och främjande av alternativa bränslen för användning med alla fordon som ägs och drivs av staden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.