Vad är en Womanizer?

För vissa män är utmaningen att förföra olika kvinnorna långt mer intressant än faktiska utövande av en långsiktig romantisk relation. Sådan man kallas womanizer , eller ibland en Lotario eller Don Juan. En womanizer är ofta en följetong dater som tycker om spänningen i jakten mer än slutet omgång dateringen ritual. Kvinnor som har stött på sådana män kan ha andra namn på dem, såsom spelare eller gå-bort Joes. En womanizer anser i allmänhet själv att vara både damernas man och en karlakarl, upprätthålla en atmosfär av mystik och elegans. Han kan omge sig med andra manliga spelare eller ett stöd uppbåd, men han tydligt utstrålar en överlägsen nivå av självförtroende på gränsen till fåfänga och självupptagenhet. En womanizer bär ofta den mest eleganta kläder, kör en sportig bil och blixtar dyra smycken, allt i ett försök att imponera ensamstående kvinnor i trendiga nattklubbar eller köttmarknader .

Även om alla dessa schabrak kan hjälpa en womanizer förföra ett nytt mål, är han generellt efter ett manus som har visat sig vara framgångsrika i det förflutna. Konversationer ytan vanligtvis nivå och skräddarsydda vädja till kvinnans personlighet och intressen. En seriell womanizer är mycket medveten om hur man håller en kvinnas intresse genom samtal och andra förförelser, som kan användas till hans fördel om han vill det datum att trappas upp fysiskt. Detta är en del av den förförelse spel till en kronisk womanizer, som kanske inte ens vara verkligt intresserad av kvinnan som en individ. En vanlig womanizer kan få allvarliga problem med kvinnor i allmänhet, vilket kan dolda motiv bakom förförelse och slutliga förkastande process. En womanizer är ofta en manschauvinist som ser kvinnor som lägre stående eller manipulatörer som på något sätt förtjänar att spelas av en aggressiv manlig. En womanizer kan vara så oroliga för avslag att han ser till att han fortfarande full kontroll över varje relation han kommer in, oavsett hur ytliga och flyktiga. Vissa relation experter menar att en stadigvarande womanizer kan reenacting ett smärtsamt uppbrott upplevelse varje gång han plockar upp en ny "erövring".

Andra womanizers kan faktiskt älska Företaget kvinnor för mycket. De kan inte förbinda sig till en exklusiv eller monogam relation eftersom det finns alldeles för många andra intressanta typer av kvinnor att satsa på. De inte nödvändigtvis vill såra sin nuvarande partner, men de kan heller inte motstå frestelsen att flirta med andra kvinnor som garanti för deras sexuella eller romantiska framgångar. En spelare eller Ladies 'Man kan vara mycket bra på att dölja sin sanna natur ur ett långsiktigt romantisk partner, men så småningom flesta womanizers antingen fastna i en otrohet eller äldre till den punkt där ett monogamt förhållande innehar mer tilltalande än seriella förförelser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.