Vad är en Cat Burglar?

Även den tekniska definitionen är mer integrerat, hänvisar en katt inbrottstjuv i allmänhet att en tjuv som bryter sig in i hem för att stjäla personlig egendom. Katter är smygande och tysta, närmar sig bytet utan att orsaka larm, pouncing utan förvarning. En katt inbrottstjuv är en tjuv som glider in obemärkt, tar vad han vill innan offret vet vad som hände. En katt inbrottstjuv kan också ha samband med stöld från uthus såsom bodar, lador och garage, bilar, båtar, flygplan, tåg, kyrkor och skolor. I vidare bemärkelse, är en katt inbrottstjuv bara en tjuv, foremostly samband med inbrott -en juridisk term. Detta kräver inte katten inbrottstjuv faktiskt sönder något för att göra inträdet. Slipping genom en öppen dörr eller fönster anses också inbrott. Den som går in otillåten egendom, privat eller kommersiellt, med avsikten att stjäla eller vandaliserade kan betraktas som en katt inbrottstjuv, även om personen misslyckas i försöket att stjäla eller vandalisera.

en förövare som kör en lastbil genom en närbutik fönster för att stjäla en uttagsautomat är också en tjuv, men "Cat Burglar" kanske inte den mest lämpliga sikt. En grupp av nyckfulla tonåringar som samlas i en övergiven byggnad som högljutt parti och vandalisera egendom är också tekniskt katt tjuven, men utan smygande, tysta aspekter som hänger samman med begreppet det blir missvisande. Däremot kan en katt inbrottstjuv förknippas med våld, inklusive batteri eller våldtäkt som kan uppstå medan brottet begicks. De som känner till Batman -serien eller serier kan minnas karaktär, Catwoman . Catwoman var en katt inbrottstjuv med toner av Robin Hood. Hon stal från de mer lyckligt lottade att överleva i den sjaskiga gatorna i den påhittade Gotham City, ofta delar hennes frikostighet med de mindre lyckligt lottade. Ibland hon anpassat styrkor med Batman, hennes karaktär gå den grå linjen mellan skurk och anti-hjälte.

I verkligheten driver en katt inbrottstjuv i Förenta staterna risken att bli offer för tre träffar lag , ibland kallad vanliga brott stadga . Som dömts för tre grova brott automatiskt döms till livstids fängelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.