Vad är Skip Tracing?

En person som har försvunnit kan ofta nås genom en process som kallas hoppa spårning. Det finns många skäl till en person kan försvinna. Osäkra fordringar, missbrukande hemliv och psykisk sjukdom är bara några av anledningarna till att tusentals människor försvinner varje år. Skip spåra utredarna använder ett antal tekniker för att hitta försvunna personer.

Många människor är medvetna om de vanligaste rutterna när de försöker hitta en försvunnen person. Telefonböcker, lagrade telefon kataloger på CD-rom och ringer katalog resurser är den första punkten i samtalet. De kanske inte alltid lyckas, men kan producera nya leder. Offentliga register, filer domstol och motor poster fordon är en värdefull informationskälla. Fastighetshandlingar används också, och gamla adresser kan följas upp med nya vidarebefordran adresser för den försvunna personen.

Med hoppa spåra, är det viktigt att kontrollera och följa upp de uppgifter som hittats och sedan söka andra källor till Alla leder är förbrukade. Elektroniskt lagrad kan hålla en mängd information om en försvunnen person. Dessa register har ökat mängden data som de innehåller, men har också ökat mängden felaktiga informationen på. Hoppa spåra utredare har erfarenhet och resurser för att dechiffrera korrekt från felaktiga leder.

Utredarna som använder hoppa spåra teknik erbjuder normalt tre sätt att betala. En fast avgift är en högre avgift för ett lyckat exempel och en reducerad avgift eller ingen avgift, om ärendet misslyckas. Tjänster för en fast avgift omfatta kontroll cd-rom och online rutter såsom kreditkort byråer. I en budgeterad kostnad betalning, säger en kund det belopp som de är villiga att betala och sedan betalar en avgift per timme till dess kostnader är uttömda. Den tredje betalningsalternativ kallas hittar dem oavsett vad det kostar . Det är när tid och pengar är inte en ersättning vid lokalisering av den försvunna personen. Detta är oftast ett alternativ som valts av stora företag när en person eller ett företag ägare har hoppat ut på skulder. Utredaren ska använda alla hoppa spårning teknik för att hitta den försvunna personen. Sökningen kommer bara stoppas efter alla söka möjligheter är uttömda.

Med intåget av Internet, hoppa spårning tekniker har blivit mycket sofistikerade. Det finns många vägar och leder som kan kontrolleras med hjälp av datorer. Förutom de tidigare nämnda linjer, dessa omfattar social kontroll personnummer, väljare sökningar registrering, neighborhood sökningar utredning, trafik biljett och äktenskap rekord kontroll. Eftersom mer personlig information lagras i databaser, hoppa spårning har blivit mindre tidskrävande med en större chans att lyckas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.