Vad a Ring Bearer?

En ring bärare, eller sida, är en deltagare i ett bröllop i uppdrag att presentera bruden och brudgummen med sina vigselringar. Ofta är denna roll som en ung pojke som är en släkting till bruden eller brudgummen, men det kan också falla till den bäste mannen att bära ringarna. Om du använder ett barn, är de ringar som vanligtvis genomförs på ett stort, prydnads kudde som en symbolisk gest. Den historia av att använda en kudde ring med anor fornegyptiska bröllop, när ädelstenar visades på sällsynta prydnads kuddar under ett bröllop. Eftersom det blev vanligt i Europa att byta vigselringar, blev ringen budet en viktig del av ceremonin. De två traditioner sammanslagna, vilket leder till kudden används som lastfartyg för ringarna. Om du vill ha en ring bärare i ditt bröllop, är det vanligt att begära en ung manlig familjemedlem. Allmänhet, ring bärare är mellan 6-10 år gamla, med äldre pojkar görs vaktmästare eller marskalkar. Ring bärare allmänhet ihopkopplade med blomma flickor, som är ungefär i samma ålder. Ofta går de ner i gången tillsammans som en del av entrén ceremonin. En del par som väljer att ha en ring bärare göra jobbet en ritual snarare än funktionell uppgift. I stället för att överlåta sina faktiska vigselringar till ett litet barn, sy de i stället falska ringar på kudden för innehavaren att bära. I dessa fall är själva ringar vanligtvis bärs av bästa man eller HOVFRÖKEN. Om det verkliga ringarna placeras på kudden, är de ofta läggs ovanpå eller fästas på något sätt att hindra dem från att försvinna.

De flesta par väljer att utrusta ring bärare i en outfit liknar den som bärs av marskalkar. Om det är praktiskt möjligt eller omöjligt att hitta liknande kläder i små storlekar, låter pojken bära slips, Maggördel eller armband som matchar marskalkerna outfits kan räcka. I vissa fall kommer att ringa bär formellt klädd som en sida, klädd i en traditionell period dräkt. Denna variation syns ofta på renässans-tema eller extremt formella bröllop. Om du väljer att klä upp din ring bärare för ceremonin, kanske du vill vara säker på att de har ett bekvämt ombyte för mottagning. med en ring budet är ett utmärkt sätt att involvera unga familjemedlemmar vigseln och att lära dem om vikten av ett bröllop. Om antingen bruden eller brudgummen har en son från ett tidigare förhållande, eller en mycket yngre syskon, ger barnet en chans att känna sig delaktiga i processen. Det kan också hjälpa avvärja avundsjuka över unga flickor får vara blomma flickor eller unga tärnorna.

Etiquette föreslår att ringen bärare bör delta i repetitionen processen. Denna chans att praxis kan hjälpa det lilla barnet känner sig bekväm i rollen och göra dem förtrogna med bröllop förfaranden. Bruden eller brudgummen vill ge ringen innehavaren en liten present som tack för deras hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.