Vem är Rachel Maddow?

Rachel Maddow är en TV och radio värd, som förmodligen har varit mest känd för sina insatser som panelmedlem i olika CNN och MSNBC visar, och för hennes radioprogram Rachel Maddow Show vädring på Air America. Hon är nu också välkänt för The Rachel Maddow Show på MSNBC, som lanserades hösten 2008. Maddow är helt klart en intelligent och väl värd talat med en märkbar liberal mager hennes kommentarer, och hennes TV utvecklades efter hennes framgång ersätter Keith Olbermann på hans MSNBC kvällsnyheterna show.

Maddow föddes i Kalifornien 1973, och utmärkte sig på college vid Stanford University. Efter avslutad examen i offentlig politik i 1994 tog hon en Rhodes stipendium och studerade Oxford University, där hon fick sin doktorsgrad i filosofi i statsvetenskap. Fast hon är mest känd för sitt bidrag till journalistiken, har hon också arbetat hårt som en aktivist för personer med hiv /aids. Hennes arbete på Air America inleddes 2004, då radionätet först när på luft. Innan hennes arbete på Air America, Maddow arbetat för två stationer i Massachusetts, WRNX och WRSI. är Rachel Maddow betraktas som en pionjär i radio och TV eftersom hon är en av de första öppet homosexuella värdar för en bästa sändningstid nyheter visar på en stor nyhet nätverk. MSNBC har också fått beröm för sin långsiktiga inställning, men det har också varit en betydande bakslag för Maddow sexuella läggning, främst från ganska konservativ stöt journalister. Dessa skadliga strategier verkar inte ha påverkat hennes betyg, där poster när showen första premiär. Både Maddow tv-och radioprogram är unapologetically liberal. Hon ofta sidorna även vänster kandidater hon stöder öppet kritisera demokrater som verkar röra sig för mycket till mittenpartiet positioner. Hennes kritik är utförda med en händig touch dock, och hon är känd för att ge människor i mer konservativa politik en röst på båda visar, så att hon inte presentera andra sidan av många frågor.

Det kanske mest slående med hennes konservativa gäster är Pat Buchanan, tidigare rådgivare till presidenterna Reagan, Ford och Nixon, som gjorde sitt eget bud för den amerikanska presidentvalet i 2000. Buchanan är nu en politisk kommentator på MSNBC. Även Rachel Maddow och Pat Buchanan representera två motsatta sidor av det politiska spektrumet, deras för-air tvister präglas av några personliga tillgivenhet, och Maddow hänvisar till Buchanan som morbror Pat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.