Vad är en Stormtrooper?

Stormtroopers var specialutbildad tyska styrkor används i första världskriget att bryta hål i fiendens linjer. Den Stormtroopers senare tjänade som grund för Sturmabteilung , en nazistisk paramilitär styrka även kallat SA. Stormtroopers var kända för att vara extremt brutal, aggressiv och högutbildade, och många tyskar avgudade dem, behandla dem som hjältar och beskriver dem som "en ny slags människa. "

Utvecklingen av Stormtrooper styrkor började som Redan 1915, när tyskarna insåg att de behövde en skräddarsydd kraft att ta itu med skyttegravskrig, och de fram begreppet "stormtrupper" trupper som skulle gå snabbt att infiltrera och destabilisera fienden, vilket banade väg för en våg av infanteri att ta över. Den Stormtroopers visat sig vara effektiva på sin uppgift.

Utbildningen Stormtrooper skulle ha varit tuffa och brutal. Dessa män behövde för att överleva i extrema miljöer, och i situationer där de kan vara avskurna från reguljära trupper. Därför en Stormtrooper krävs för att vara robust, företagsamma, och snabbt dra nytta av möjligheter öppnas. Som tack för deras omfattande utbildning och farligaste jobben, åtnjöt Stormtroopers populär smickret i Tyskland. En Stormtrooper attacken hade flera etapper. I den första etappen skulle tyska artilleriet beskjuta fienden i hopp om att försvaga och destabilisera dem. Därefter skulle en besättning på Stormtroopers flytta in, arbetar i små grupper och går snabbt att försöka tvinga sig in i skyttegraven. När skyttegrav bröts kunde Stormtroopers börja attackera fienden på allvar, och en våg av infanteri skulle följa för att säkra diket.

Stormtrooper taktik var sannerligen effektiv och förödande, men i efterhand, något meningslöst. Arméer kämpade för kontroll av diken dagligen under första världskriget, flytta några diken upp och några diken tillbaka och ofta finna fiendens tillhörigheter eftersom de huvudsakligen bytte hus. Män som utbildad Stormtroopers senare blev förgrundsgestalter i SA.

Adolf Hitler var den drivande kraften bakom SA, som han använde för att driva sig själv till makten i 1930-talet. Med stöd av sin så kallade "bruna skjortor," en hänvisning till sina uniformer, Hitler och nazistpartiet snabbt tog kontroll över makten i Tyskland. När Hitler säkrade makten, avrättades han många viktiga medlemmar i SA under den ökända "Night of långa knivarnas," som ägde rum 1934. Han iscensatte huvudsak en kupp, i ett försök att undergräva makt SA innan det blev en utmaning att hans regim.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.