Vad är en Photobomber?

En photobomber är en person, eller ibland ett föremål, som förstör vad som annars skulle vara en fin bild. Alla som någon gång försökt att ta ett gruppfoto förmodligen har många historier att berätta om den unge photobomber som valde viss tidpunkt ett foto togs för att hämta hans eller hennes näsa eller göra ett otroligt fult ansikte. Barn är ofta den värsta photobombers i detta avseende, eftersom många av dem inte kan motstå att ge ett barn ett par kanin öron.

På senare tid dock har termen photobomber kommit att betyda människor som är främlingar för den person som i ett fotografi, som beslutar att krydda upp den bild av ett udda antal åtgärder. I stora delar av turism, kan en person besluta att förstöra din bild genom att skapa konstiga ansikten (eller något värre som en bit av offentlig nakenhet). Detta kan kallas foto terrorism , trots att termen terrorism är för stark för ett sådant beteende. Det kan vara en fråga om stolthet av lokalbefolkningen i kraftigt turistiga områden för att försöka vrak besökares bilder. Naturligtvis problemet är inte så vanligt, men det verkar inträffa oftare. Detta är kanske hjälp av flera webbplatser, som nu tydligt inslag arbete photobombers. Ibland photobomber inte avsiktligt försöker förstöra ett foto. Han eller hon går bara genom att vid fel tidpunkt och förstör stämningen eller avsikten med bilden. Ibland föremål bakom folk ska fotograferas kan förstöra din bild också. Beware poserar framför en unflushed toalett, eller en skylt där det står något som kan förstöra kärnan i en bild. Det är bra att avskräcka ungdomar från avsiktligt blir photobombers, men de får inte heller vara helt kunna kontrollera den. Mer illasinnade äldre barnen kan hanteras relativt enkelt. Har dem posera för en dum ställer på syfte så att de får göra vad de vill som är anständigt och inte skadligt, och kan därmed få lusten att photobomb ur sina system.

Lyckligtvis kan undren i program som Photoshop ® ganska eliminera photobomber försök i bakgrunden på bilden. Tillhandahåller photobomber inte passerar framför dig, kan du klippa helt enkelt bisarra förehavanden bakom folket bilden borde finnas med. Å andra sidan har vissa oavsiktlig photobombs är så roligt att de förtjänar lite fest. De kan göra bilder och människorna i dem, mer minnesvärd och ge dig ett skratt varje gång du visar dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.