Vad är en Fatshionista?

En fatshionista är någon som är överviktig och även klänningar fashionabelt. Fatshionistas finns i många hörn av världen, att fastställa trender och visa upp snygga sätt att klä sig bättre siffror och större kroppar. Förutom dressing trendigt, fatshionistas även följa mode och hänga med nya trender inom modebranschen som kan vara av intresse. Vissa kan arbeta inom modebranschen, utforma samlingar, staging startbanan visar, samt att övervaka utvecklingen så att deras företag hålla jämna steg med det senaste och bästa.

Termen "fatshionista" är en kappsäck av "fett" och "fashionista", en term som används för att beskriva någon av alla storlekar som klär sig elegant och följer mode. Del överviktiga människor föredrar att bli kallad "fashionistas" att de tycker att uttrycket "fett" stötande. Andra vill understryka "fett" i "fatshionista att betona tanken att övervikt inte hindra en från att vara på modet och att större män och kvinnor kan vara precis lika elegant, stilfullt och modet som sina smalare motsvarigheter.

Dressing trendigt medan övervikt kan vara en stor utmaning. Många framstående designers inte erbjuda plus-sized linjer, eller de erbjuder plus-sized linjer som är dåligt utformade. Överviktiga män och kvinnor har ett brett utbud av kroppstyper, precis som smala människor gör, och helt enkelt dimensionering upp kläderna inte itu med de unika behoven hos större organisationer. Designers som känner igen detta kan befinna sig i en mycket lönsam position som en fatshionista lika gärna lägger pengar på hög kvalitet kläder som andra modemedvetna människor med mindre kroppar.

Fatshionistas ibland sy sina egna kläder, eller ändra kommersiellt producerade kläder för att se smickrande på sina siffror. Andra jakten genom det utbud som tillhandahålls av företag med plus-sized linjer, efter den perfekta plagget, och många tips utbyte och tips på webbplatser. Designers som skapar kläder som är anpassade till övervikt organ är ofta oerhört populära, särskilt när de delar samlingar av kroppen typer såsom äpplen och päron, låta folk zon i de mest smickrande kläder för deras kroppar.

Smaken av en fatshionista kan variera. De flesta människor fokuserar på att betona de delar av kroppen som de är särskilt förtjusta i, till exempel en smal midja eller Nice kalvar. Att lära sig att klä en överviktig kropp i ett elegant sätt kan vara svårt i början. Många tror att större människor ska klä dig i lösa kläder för att dölja sina kroppar, men faktum är att sådana plagg kan understryka det faktum att någon är överviktig, medan korrekt avpassat plagg kan se mycket mer stilfull och elegant, när de är valt med omsorg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.