Vad är en Cheesehead?

Cheesehead är en intressant tid, och framför allt visar skicklighet i Wisconsin invånare till att göra citroner av saft, eller mer korrekt ost av mjölk. Termen cheesehead började som ett ärekränkande en, som tillämpades på holländarna, som var kända för sina fina mejeriprodukter. Sedan Wisconsin senare blev känd som mejeri staten cheesehead blev en nedsättande term för invånarna i Wisconsin.

Termen emigrerade till idrottsevenemang, där det kan kastas i Wisconsin idrottsintresserade som stöttade sitt lag hemstat, och det var nog för att inspirera Ralph Bruno, 1987 att göra en lämplig, vältalig och väldigt rolig respons. Använda sin mors soffa dyna, skapade han en cheesehead hatt, som han stolt västen för en baseballmatch mellan Milwaukee Brewers och White Sox. Intresset i cheesehead hatten snart på gränsen till besatt, och Bruno lanserade företaget Foamations, Inc, för att skapa hattar för varje stolta Wisconsinite som ville ha en.

Även om hatten bars först på en baseball spel i 1990-talet mest cheeseheads västen hatten till stöd för fotbollslaget, Green Bay Packers. Intresset för denna ovanliga prydnad var utställningsmonter snabbt av medier för att bevaka fotbollsmatcher, och bara provocerade popularitet denna chapeau . Som 1990-talet kom till sitt slut blev det hattar ännu mer populär, och fotbollslag fick särskilt anslag med back-to-back-framträdanden under 1997 och 1998 års Super Bowl Championships. Hundratals av dessa hattar var lekte på dessa händelser, till stöd för Wisconsin laget. Vad hade började som en förolämpning blivit, särskilt idrottsintresserade, ett tecken på stor stolthet. Kalla dig en cheesehead är att referera till din stora kärlek och stöd av Packers. Det är lite ironi här, eftersom namnet Packers referenser Meatpacking, och inte göra av mejeriprodukter.

Om du känner behovet att stödja ert lag genom appareling själv med en hatt, Foamations Inc, har en online-webbsida som gör att du kan köpa original hattar och många nya tar på originalet. Du kan därför stödja den Packers från var som helst på jordklotet, för mindre än $ 25 US dollar (USD) för en vuxen hatt, och mindre än $ 15 USD för barn "hattar. Det finns andra företag som gör cheesehead hatt, men många människor lojalt stå Bruno ursprungliga produkten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.