Vad är Pet Psychics?

Pet synska, även känd som sällskapsdjur eller djur intuitives, tror att det är möjligt att kommunicera telepatiskt med våra husdjur. Pet synska tror också att vi alla gör detta instinktivt i vardagen, men att de har förmåga att använda telepati avsiktligt och inte bara om tillfälliga anslutningar.

Pet synska arbetar ofta med husdjursägare som försöker förstå sina husdjur "beteende eller känslor. Genom att tala direkt till djur, sällskapsdjur synska anspråk på att förstå den verkliga betydelser bakom åtgärderna, så att ägarna själva kan sedan formulera en handlingsplan. Vissa synska hantera Lost Pets, försöker upprätta en anslutning till uppmana djuret att hitta sin väg hem. Några sällskapsdjur synska anspråk på att fungera som medier, ansluter djurägare med djur som har gått på, men detta är sällsynt och mer kontroversiell.

Pet synska ofta arbetar på distans, med hjälp av ett foto av djuret som en start-punkt för att upprätta en anslutning. Andra arbetar via telefon, ansluter först till ägaren, och sedan föreställa sig en länk till sällskapsdjur. Efter det psykiska har nått ett tillstånd av djup avslappning, han eller hon försöker kommunicera med djur genom att skicka telepatiska meddelanden i form av bilder snarare än ord. Dessa bilder kan vara i form av frågor, riktningar, eller till och med enkla meddelanden från ägaren. Pet synska hävdar att svaret normalt kommer tillbaka från djuren i form av en blandning av bilder och känslor, och att de inte försöker tolka detta, utan istället till ägaren vad de ser.

Bara några husdjur synska hävdar att deras förmåga är en medfödd gåva. De flesta sällskapsdjur synska hävdar att djur telepati kan läras av alla som har viljan att satsa på den, även om det naturligtvis kan ta år att utveckla den. De föreslår försöker kommunicera med ditt husdjur på en daglig basis, genom att skicka honom mentala bilder av enkla saker som att plocka upp en leksak eller kommer till dig. Du kan bli förvånad över resultatet om ni framhärdar i praktiken tillräckligt länge.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.