Vem är Junichiro Junichiro?

Junichiro Junichiro är en japansk författare som levde från 1886 till 1965. Han är en av Japans mest kända författare, och hans arbete är mest lästa i hela världen. Junichiro Junichiro är känd för sin experimentella textutformning ihopkopplade med mycket traditionellt formaterad japansk berättelse. Hans verk kännetecknas av en mycket underlig och ofta plågade karaktärer som kämpar med konflikten mellan västerländskt och traditionella japanska värderingar, likt Junichiro Junichiro själv. Många av hans romaner är också öppet erotisk, även om erotiska tenderar att inta en icke-traditionell och ibland otillåtet form. Flera av Junichiro böcker anpassades senare i filmer också.

föddes Junichiro Junichiro till en rik köpman familj i Tokyo, och under hans tidiga år, men var fascinerad av västerländskt och modernism, som lever under en tid i en västerländsk stil hus i Yokohama, en väldigt bohemiska av Tokyo, med hustru och barn. Junichiro Junichiro också kortfattat gick Tokyo University, lämnade år 1910 med sin obetalda avgifter. Det finns en debatt över Junichiro s utebliven betalning av hans universitet avgifter, med några biografer hävdar att han valde att inte betala dem som en personlig protest, och andra som tyder på att han inte har ekonomisk möjlighet att fortsätta sina studier. Junichiro publicerade flera noveller under sin tid i Yokohama, inklusive Tattooer , som antyder den unika makabra stil som Junichiro Junichiro senare skulle utvecklas. The life of Junichiro Junichiro tog en radikal sväng med Kanto jordbävningen 1923. Sitt hem i Yokohama var förstörda, och han slutade med att han lämnade sin hustru och barn och flyttar till Kyoto, traditionellt en mycket gammaldags stad som satt ett högt värde på den japanska kulturen innan västerländskt. Junichiro Junichiro själv började förändras, och han matas hans intresse för japansk historia och kultur, vilket leder till produktionen av några av de bästa japanska romaner av 20th Century.

Naomi (1924), är Junichiro första roman från denna period, berättelsen om en mycket traditionellt upp ingenjör som förälskar sig i en ung japansk kvinna som har anammat den moderna kulturen. Han fortsatte temat för konflikter mellan traditionalism och modernism i Some Prefer Nettles (1929), en roman om en man som till slut begår självmord när han beslutar att han inte kan överleva i den moderna världen, trots hans tidigare kärlek det moderna livet. Junichiro Junichiro skrev ett antal böcker om denna kamp mellan värderingar, och de är alla kännetecknas av sorgliga, konstiga tecken som lämnar läsaren med en märkligt obehagskänsla. var Junichiro Junichiro påverkas också av de år som ledde till andra världskriget, vänder sig bort från modern japansk militarism och ser tillbaka på andra epoker. The Secret History of the Lord Musashi (1935) och Makioka Sisters (1948) är en följd av Junichiro intresse för japansk historia och kultur. Båda böckerna har forskat mycket och återspegla en kärlek och respekt för tidigare epoker i japansk historia, och människorna som bebor dessa historier verkar mer levande och levande än Junichiro s tungt västerländska tecken. Som Junichiro Junichiro närmade sig slutet av sitt liv, hans nostalgi och frustration med de vänder sig bort från traditionella japanska värden färgade mycket av hans arbete. Han spelade med teman för tillverkning och saga att berätta, vilket innebär att modern japansk kultur byggde mer på fiktion än realitet i brutal romaner som Key (1956) och Diary of a Mad Old Man (1961).

arbete Junichiro Junichiro går runt och övertygande, och även briljant skriven. Sitt hantverk som en sagoberättare gör honom till en älskad författare, även om hans böcker ofta tillstånd svåra sanningar och kritik av den kultur de skrevs i. Arvet efter Junichiro Junichiro ligger i hans orubbliga titta på de snabba förändringarna Japan gick igenom den 20: e århundradet liksom hans betraktelser om historia och traditionella värden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.