Vem är Arthur Nersesian?

Arthur Nersesian är en författare som först blev kända för allmänheten med sin roman F ***- Up , publicerades 1997. Boken publicerades först av Akashi Press, ett litet litterärt förlag. MTV böcker plockade snabbt upp på boken, och det blev en underground klassiker. Arthur Nersesian anses slutgiltigt författare om liv kämpande konstnär i New York, särskilt i East Village-området.

Arthur Nersesian hade skrivit om East Village under många år innan de finner en litterär framgång. Under 1980-talet och 90-talet redigerade han en litterär tidskrift kallad Portable Lower East Side . Tidningen fokuserar på allt konstnärlig om East Village. Exemplar av tidskriften finns fortfarande med viss försiktig skrubbning av eBay.

Även Nersesian betraktas som en underjordisk, kult författare, hans skrift och tal är tillgängliga för alla som har kämpat för något han eller hon tror i. F ***- up är en berättelse om en wannabe författare som försöker göra sig igenom New York på 1980-talet. Även publicerad av MTV böcker, är det av många som litterära mästerverk i historieberättande, som börjar med uppdelningen av ett förhållande och slutar med berättare hemlösa på gatorna i New York.

Nersesian skrivning är både realistiskt i tonen , samtidigt som humor, och en akut observation av konkurrenskraft och narcissism författare. Writer's Block , en pjäs i sin bok East Village Fallots , perfekt fångar svartsjuka och desperation av opublicerade författare. Även om namnet Arthur Nersesian har blivit synonymt med liv kämpande konstnär i New York, har författaren grenade sedan ut med sina romaner. Manhattan Loverboy , publicerades 2000, är en vriden, surrealistiskt, Kafkaliknande historia. Den angriper vissa av de aspekter av livet i New York.

Suicide Casanova (2005) är en mörk, flera lager, tragisk kärlekshistoria. Det handlar om en man som, efter att döda sin hustru, blir besatt av en porrstjärna och hennes verkliga livet. Med Suicide Casanova , har Arthur Nersesian Upped insatserna i hans texter. Borta är sympatisk förloraren karaktärer som befolkar tidigare Arthur Nersesian romaner. Istället är det läsaren får en rundtur av människor som de flesta inte skulle ha någonstans i närheten av deras liv.

Tills nyligen lärt Arthur Nersesian vid en skola i södra Bronx. Han ägnar nu sin mesta tid till hans romaner. Andra böcker av Arthur Nersesian omfatta Dogrun , kinesiska Takeout , och Unlubricated .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.