Vad är en säkerhets-mamma?

En säkerhet mamma är en representant för en stor del mytiska demografisk som vissa politiker trodde starkt skulle påverka resultatet av presidentvalet 2004 i USA. Som det visade sig, trots säkerhet moms visserligen funnits, har de svajar inte resultatet av omröstningen, och de glömdes i stort sett under veckorna efter valet. Men tanken på liv säkerheten mamma på i vissa hörn av amerikansk politik, och många politiker är mycket medvetna om vikten av att behandla de frågor som är viktiga för säkerheten moms.

Enligt många nyhetskanaler som publicerade artiklar om säkerhet moms under 2004, dessa kvinnor är starkt inriktad på säkerhetsfrågor, hotet från terrorismen, och deltagande i krig. Argumentet är att många föräldrar är djupt oroade över frågor, eftersom de utgör ett hot mot sina barn, med en typisk säkerhet mamma letar efter en stark, auktoritativ ordförande som kommer att kunna fatta rätt beslut för den nationella säkerheten.

media varnat för att för att vinna den åtråvärda omröstningen säkerhet mamma, skulle en kandidat måste ta ett tufft och mycket offentlig ställning om terrorism och säkerhetsfrågor. Dessutom skulle stödja om saker som gevär rättigheter och hårdare lagar för straffrättsliga gärningsmän förväntas av kvinnor i denna demografiska. Dessa kvinnor kan ignoreras av politikerna i stor fara, många tidningar editorialized, och de skisserat intervjuer med och kolumner med exempel på säkerhet moms för att få fram budskapet. Den nationella säkerheten var verkligen en mycket viktig fråga i valet 2004, och många amerikaner som det hänvisas till det som ett problem, som pekar på den pågående krigen i Irak och Afghanistan och för att terrorattackerna 2001 att föreslå att den nationella säkerheten bör prioriteras. Dock skilde amerikaner radikalt om den bästa metoden för den nationella säkerheten, och morsor säkerhet ingalunda var största delen. Massor av andra kvinnor med barn under 18 var inriktade på andra frågor, eller känt att aggressiv taktik var inte det bästa sättet att närma sig skydd i USA.

i oktober 2004, prat om säkerheten mamma hade i stort sett försvunnit från media, med många opinionsundersökningar organisationer överens om att dessa kvinnor skulle spela en obetydlig roll i valet. Men liksom alla politiska demografi, har de varit noga undersökts av politiska analytiker, så att politikerna kan fatta rätt hållning i vissa frågor när det handlar om säkerhet moms.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.