Vad är en Vindskydd Cowboy?

Termen "vindruta Cowboy" används för att hänvisa till en ranchägare som föredrar att köra, snarare än ridning. I allmänhet används det på ett kränkande sätt, vilket innebär att ranchen är en pretender, snarare än en faktisk arbetstid ranchägare, och föreslog att han eller hon inte ens får möjlighet att rida. Begreppet tycks datum till tidigt 1970-tal, även om det kan vara äldre, och det blev populär under ordförandeskapet av George Bush, som anklagas ofta för att vara en vindruta cowboy.

De flesta arbetar rancher göra, faktiskt använder lastbilar för ett sortiment av uppgifter, inklusive arbetsgrupper djur, särskilt på avlägsna platser. Men ranchägare och cowboys använder också hästar, och tenderar att vara skickliga ryttare, eftersom det finns många uppgifter som en häst är mycket mer passande än ett fordon. En cowboy som inte rida en häst verkar lite malplacerad i den västerländska kulturen, och tenderar att ses med misstänksamhet av kolleger ranch arbetstagare, trots allt, har det sagts att "det bästa för insidan av en man är utanför en häst. " Någon som köper en ranch som en nyhet, med avsikt att använda det som en semester hem i stället för att arbeta i landet, får ofta anklagas för att vara en vindruta cowboy. Många västerlänningar är bestörta över att se rancher omvandlas från levande arbetsgemenskaper till semester platser används sällan av sina ägare, och handelsvara av rancher har orsakat den faktiska kostnaden ranching att stiga, vilket medfört ytterligare missnöje från den del av den faktiska rancher. En nyhet ranch har ofta ett fåtal djur runt i luften, men ägaren kan inte komma på en häst väldigt ofta, om någonsin. på en arbetsdag ranch, kan en vindruta cowboy vara någon som driver ranchen lastbil ett parti, varvid uttrycket kan användas i goodhearted kul, snarare än som en allvarlig anklagelse. Riding färdigheter anses fortfarande vara en nödvändighet för ranch händer på de flesta arbetar rancher, tillsammans med körning, så uttrycket kan bära några sting, dock.

Riding är mycket viktig del av den västerländska kulturen, och de flesta anställda Ranchen stolta över att vara skickliga ryttare, många rancher även skicka ranch händer att delta i Rodeos, visa upp sina färdigheter. Eftersom ridning är en så central del av ranch livet får associationer till begreppet "vindrutan cowboy" skära djupare än icke-bönder förstår, eftersom termen är huvudsakligen en grundläggande angrepp på en karaktär och färdigheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.