Vad är en Daisy Girl Scout?

Girl Scout grupper organiseras av den åldersgrupp som de innehåller. Ett Daisy Girl Scout måste vara fem eller sex år, vanligtvis i förskolan eller första frade. Denna grupp är den yngsta av Girl Scouts of America med Brownie och Junior efter innan de når 11-17 åldersgrupp.

Gå med i Daisy Girl Scouts är en lätt uppgift. Olika Girl Scouts of America kontor runt om i landet tjäna särskilda regioner. De som är intresserade av att delta kontakta sina lokala kontor som placerar i kontakt med sina lokala trupp. En avgift på $ 10 US dollar (USD) per år täcker de grundläggande program, med extra kostnader som enhetlig och resor tillval. Ett Daisy Girl Scout Group i allmänhet har mellan fem och tio ledamöter. De leds av en ledare som har utbildats av the Girl Scouts of America. Denna ledare kan en medlemsstat i gemenskapen eller en förälder till ett av barnen. Föräldrarna chip i med hjälp när det behövs, till exempel som chaperons eller drivrutiner för studiebesök.

Uniformer är en del av att vara en Daisy Girl Scout precis som sina äldre motsvarigheter. Alla flickor får ett medlemskap PIN när de deltar i gruppen. De kan bära full uniformer eller bara en tunika eller väst över vardagskläder. För gånger inte i uniform, t-shirts, kepsar och även byxor med Daisy Girl Scout insignier finns.

Gruppaktiviteter utgör den största delen av en liten flicka dagar som en Daisy Girl Scout. Konst och hantverk, utflykter och camping resor är bland några av de mest populära aktiviteter. Samhällstjänst är också stressad och flickorna uppmuntras att hjälpa sina medmänniskor. När de helt olika uppgifter, flickorna tjäna kronbladen eller märken som kan vara fastsydda på tunika om så önskas.

När en flicka är gammal nog, kan de "bro" till nästa nivå av scouting kallas Brownie Scouts. Daisy Scout Flickor har besök med Brownie scouter att lära sig vad de gör, komplett Brownie olika aktiviteter, och så småningom sitta på en Brownie möte eller studieresa. Det finns en ceremoni mycket lik en gradering i slutet av den överbryggande tid att välkomna flickor på nästa steg för scouting tillsammans med en ny Brownie Girl Scout Pin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.