Vilka är de verkliga Men in Black?

senaste Hollywood storfilmens Men in Black var ett underhållande stycke science fiction. Filmens intrig inblandade agenter utreder utomjordingar och oidentifierade flygande föremål (UFO). Men rötterna i filmen ligger i konstiga möten med riktiga män i svart. P

riktiga män i svart möten har rapporterats i över 50 år. Som med UFO teorier, ingen vet om det riktiga män i svart är fakta eller fiktion. 1956, publicerad amerikansk författare Gray Barker en bok i ämnet heter De visste alltför mycket om Flying Saucers . Med den här boken, avslöjade Barker för världen förekomsten av riktiga män i svart. Den riktiga män i svart påstås att visas efter en UFO observation. De är konstiga män klädda i svarta kostymer och hattar. Den riktiga män i svart sägs vara antingen mycket kort eller mycket lång och att bära peruker och smink. De har också sagt att anlända i antingen mycket nytt och nytt utseende, gammal stil Cadillacs. De påstår sig vara antingen från Central Intelligence Agency (CIA) eller någon annan hemlig byrå.

Men in Black fråga eller förhöra UFO observatörer och hotar dem att inte avslöja någonting de sett. Männen försvinner sedan lika snabbt och hemlighetsfullt som de hade dykt upp. De flesta av de teorier om riktiga män i svart tenderar att luta sig mot utomjordingar. Denna teori inte kan bevisas, och det har bara varit 40 dokumenterad redovisning på möten. En annan teori om riktiga män i svart lades fram efter anonyma artiklar sändes till webbplatser och tidningar. De artiklar som rapporterar att det finns en mycket stor byrå kallas kontoret för vetenskapliga undersökningar och forskning (OSIR). De OSIR handlar om allt vetenskaplig, inklusive paranormala, övernaturliga och metafysiska. är The OSIR sägs ha en speciell Phenomenology division som handlar specifikt om utomjordiskt liv. De handlar också om oförklarliga händelser som cirklarna, forntida mysterier och snedvridning av rymden. Den OSIR sägs vara bemannad av världens vetenskapliga experter. Den har även länkar till många underrättelsetjänster och kontor myndigheter över hela världen.

År 1990 var OSIR sägs ha dykt upp och öppnat ett PR-division att interagera med allmänheten. Tio år senare, avslutades denna uppdelning ner och ingenting har hörts från dem sedan. Den OSIR tros ha befogenheter att ersätta alla statliga tjänstemän och myndigheter. Är utredare från OSIR den verkliga betyder i svart?

Sanningen om riktiga män i svart kan aldrig bli känd. Det är allmänt känt att regeringens hemliga organ såsom OSIR finns, men varför skulle de visas i 10 år bara försvinna? Spekulationer finns om att information kan föras vidare till allmänheten under denna tid via media från OSIR. Huruvida dessa möten är sanna eller bara mer spekulation att föda allmänhetens paranoia återstår att se.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.