Vem är Merchant Marines?

Nästan varje nation har en Merchant Marine, en flotta av fartyg som vanligtvis ägs och är registrerat i det landet och flyger under dess flagg, men är fristående från militären. Handelsflottan transporterar gods och människor, och är en viktig del av den nationella ekonomin. Dessutom har många länder använder sina handelsflottan att komplettera den militära i tider av krig, med handelsflottan transportera varor och utrustning till områden där det behövs. Av denna anledning är handelsflottan ibland kallas handelsflottan, som anger den dubbla roll handelsflottan. De människor som personal handelsflottan kallas köpman marines, och medan vissa har tjänstgjort i det militära också, har de flesta valt en karriär som köpman marinsoldater. Handlaren marines är oftast välutbildade, engagerade män och kvinnor som har leden och rutiner precis som medlemmar av militären gör. Många handlare marinsoldater har tjänstgjort under perioder av krig, och har erkänts och inredda för tjänster till sina regeringar.

Merchant Marines har ett system för leden och specialiteter som nära korrelat till den av militären. Vissa handlare marinsoldater är specialiserad inom ett visst område, såsom navigation, kommunikation, eller tunga operationer utrustning. Andra närvara vid en handelsflottan akademi börja karriär som officerare. De flesta handlare marines för avsikt att stanna i handelsflottan under hela sin karriär, och många företag ger fördelar och incitament för att uppmuntra sina anställda att fortsätta arbeta med.

De flesta regeringar inser vikten av handlaren marinsoldater för ekonomin och säkerheten för nationen, och därmed övervaka ett Merchant Marine Academy. I USA har Merchant Marine Academy körts av regeringen sedan 1943. Utexaminerade från akademin har deltagit i konflikter som Vietnam och Gulfkriget, förutom att tjäna som köpman marinsoldater på sina hem fartyg. I allmänhet betraktas som en medlem av en nations handelsflottan, ett fartyg skall föra det landets flagga. Vissa fartyg kan ha utländsk registrering, men väljer att flyga under flagg från en annan nation av olika anledningar. Personalen kan vara av blandade nationaliteter, men i allmänhet officerarna representerar nationen vars flagg. Beroende på land, kan en del av handelsflottan marinsoldater har militär utbildning samt nautisk utbildning.

Merchant Marines också förlita sig på en omfattande mark nätverk, som omfattar varven , lastbil och tåg system, och markpersonal som förvaltar företaget. När marina försäkringsbolag, advokater, företag forskning, och en mängd andra branscher med anknytning till handelsflottan tillsätts innebär det en betydande del av ekonomin, med fartyg är en viktig del av transportsystemet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.