Vad är en After Dinner högtalare?

En efter middagen talare är någon som hyrs, vanligtvis mot en avgift, för att underhålla en grupp människor. Det efter middagen talare kommer vanligtvis vara höjdpunkten på kvällen. Han eller hon är ganska lik den bästa människan på ett bröllop, och är någon som är kunnig på en viss fråga och kan tala länge om det.

Efter middagen sett kan ses som en konst i sig. Talaren måste ha förmåga att underhålla sin publik på ett fängslande sätt. Del komiker, en del föreläsare, det efter middagen högtalaren ska ha en viss "wow" faktor. De bör vara någon som publiken eller gäster ser fram emot att höra och se.

Efter middagen sett har blivit big business. Det kan ses som ett sätt att belöna ditt företag på en officiell lunch. De kan också väckas vid en välgörenhet kväll för att hjälpa till att främja välgörenhet. Nu kan du hyra talare från alla samhällsskikt. Idrottsstjärnor, kändisar, politiker, musiker och även klättrare berg är bara några av de typer av efter middagen högtalare som kan hyras. Om du någonsin har varit en best man på ett bröllop eller hade att göra ett tal framför ett stort antal människor, ni vet hur skrämmande det är. Det efter middagen högtalare skall ha gått igenom processen många gånger. De kommer att ha sina samtal och tal slipats till en skön konst. Många har kommit från bakgrunder där tala inför publik är en del av deras vardagliga arbete. Det efter middagen talare kommer också att ha ett antal knep upp ärmarna. De vet hur man handskas med häcklare i publiken. Det krävs antingen en mycket modig eller en mycket berusad person att häckla en professionell efter middagen högtalare. Många talare kommer att ha ett lager av Comebacks och lägga nedskrivningar Heckler som kommer att lämna Heckler letar avgjort generad. En efter middagen talare kommer att kunna skräddarsy sina anföranden eller berättelser till en viss publik. Om ett företag är att ha en middag, då talaren kan vara någon som har uppnått en viss framgång inom detta område. En College middag kan ha en fd elev att tala som sedan fortsatte med att uppnå vissa erkänd expertis att dagens studenter strävar efter.

Det är naturligtvis inte alla efter middag högtalarna är kändisar eller stjärnor. Människor från alla samhällsskikt kan lägga till kvällens underhållning. Förmågan att underhålla och hålla en publik uppmärksamhet är en av de viktigaste faktorerna. Vissa människor har denna förmåga när du talar i längden bara om sina liv. Men om du behöver en kändis eller en särskild sakkunnig, vara säker på din budget kan täcka sina egna begär pris. En toppmodeller efter middagen högtalare kan kosta så mycket som 5. 000 till $ 10. 000 (USD) för ett par timmar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.