Hur kan jag bli ett surrogat?

bli en surrogatmamma får inte vara så lätt som det låter, det är en ganska strikt pre-screening process inblandade, vilket kan ta lång tid. För att bli en surrogatmamma, kontakta en surrogacy organ i ditt område och begära en ansökan. Du kommer vanligtvis att ange information om ditt hälsotillstånd och din familj historia, inklusive sjukdomstillstånd dina familjemedlemmar har eller har haft, denna del av granskningen är att sålla bort surrogatmödrar som kan förmedla medicinska eller mentala tillstånd för det ofödda barnet. För att bli ett surrogat, kommer du också att lägga fram en läkarundersökning. Detta för att säkerställa att du verkligen är vid god hälsa, som du påstod i din ansökan. Förutom att vara i god allmän hälsa, måste du vara fria från sexuellt överförbara sjukdomar (STD). Om du är gift eller på annat sätt sexuellt inblandade, måste din partner vara fria från sexuellt överförbara sjukdomar också. Likaså är de flesta surrogatmödrar krävs för att gå med på att sluta röka cigaretter, om de röker, och förväntas avstå från att dricka alkoholhaltiga drycker och gör olagliga droger. Ibland ålder krav gäller också. För att bli en traditionell surrogat för en myndighet, måste en kvinna som brukar vara i åldrarna 21 och 36, och hon kan vara upp till 42 års ålder för graviditetsdiabetes surrogacy.

Vissa program vill bara kvinnor som har gravid tidigare. Det är dock möjligt att bli ett surrogat utan tidigare erfarenhet graviditet, vilket bara kräver försöker med en annan byrå. Anledningen Vissa program kräver detta är att bevisa att du kan bli gravid lätt, eftersom den process som krävs för impregnering kan vara tidskrävande och dyrt. Byråer vill inte slösa tid på om du kan ha svårt att bli gravid och vistas gravid. Av denna anledning, några surrogacy program kräver en kandidat för att ha gjort minst ett barn till full tid.

Ofta måste kvinnan genomgå en säkerhetsprövning för att bli ett surrogat. Hon måste också passera en psykologisk utvärdering. Detta beror på att det är viktigt att surrogatmamma är stabil mentalt kan förstå surrogacy processen, och fritt från alla tillstånd som kan orsaka henne att skada sig själv eller det ofödda barnet. Hon måste också kunna underteckna surrogacy kontraktet utan några mentala hinder.

Vissa program kräver också ett surrogat mamma att vara ekonomiskt stabilt innan hon kan bli ett surrogat. Detta beror på oro pengar och boende-situation stabilitet kan lägga till stress och oro för att en kvinnas liv, som kan påverka en graviditet. Dessutom kan vissa surrogacy program betonar vikten av deltagande i syfte att hjälpa en annan person har en bebis i stället gå med på arrangemanget helt enkelt att gräva ur skuld.

När accepteras i ett surrogacy program kommer du troligtvis att underteckna ett kontrakt för att bli ett surrogat. Dessa kontrakt normalt ange att du accepterar att följa de rutiner och regler för programmet och kommer inte att försöka driva juridiska rättigheter till barnet när han eller hon är född. Du kanske också måste gå med på ett fastställt belopp för ersättning om du har valt kommersiella surrogacy. Vanligtvis kommer du även registrera ett avtal om avstående från rätten att väcka talan vid något olyckliga händelser, såsom problem med graviditeten som leder till att andra sjukdomstillstånd. På samma sätt kan du också samtycka till att använda fertilitetsmediciner vid behov för att hjälpa till med impregnering tillsammans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.