Hur blir jag en ordinerad pastor?

en ordinerad pastor är en som har helgat att utföra ceremonier och rättigheter för deras religiösa valörer. I den romersk-katolska, till anglikansk, östra ortodoxa och orientaliska ortodoxa kyrkorna, bli en ordinerad pastor är att bli präst, biskop eller diakon. I andra religioner, är ordinerade ministrar förknippade med olika titlar. I buddhismen, kan man bli ännu en ordinerad pastor postumt. Även om olika religioner varierar i sina processer för samordning, de flesta delar fortfarande den gemensamma teologi som förbjuder kvinnor från att bli ordinerad ministrar. Undantagen inkluderar sådana kyrkor som The United Church of Canada, evangelisk-lutherska kyrkan i Amerika, Den evangelisk-lutherska protestantiska kyrkan, samt olika valörer av judendomen.

Privatpersoner som håller på att bli ordinerade ibland kallad ordinands ", medan samordningen ritualer eller liturgin kallas för en" ordningstal. "innan de fyllt Internet, studera vid en seminarium krävdes oftast för att bli en ordinerad pastor i någon religion. Idag kan man snabbt blivit en ordinerad pastor via olika webbplatser som erbjuder ordination mot en avgift. Till exempel, nondenominational Universal Life Church (ULC) i Modesto, Kalifornien säljer prästvigningarna bland andra produkter, och tillåter en individ att bli en ordinerad pastor för ungefär $ 12 US dollar (USD).

Även om effektiviteten i online samordning kan vara etiskt diskutabelt, som blivit en ordinerad pastor online är lagligt administrera vigslar och registrera licenser äktenskap, precis som alla andra religiösa tjänsteman. Så länge som den person som har blivit ordinerad pastor har god status med hans eller hennes kyrka, han eller hon har laglig rätt till HÖGTIDLIGHÅLLA ett äktenskap i de flesta amerikanska stater.

Det finns några amerikanska delstater som kräver mer än bara online ordainment från personer som vill utföra religiösa ceremonier. Stater som Arkansas, Louisiana, Delaware, Oklahoma, och Virginia kräver en som har blivit en ordinerad pastor att förse staten med en kopia av hans eller hennes meriter och /eller adress innan du utför bröllop. Rhode Island, Nevada, Ohio och alla licensierar sin statens ministrar, medan Tennessee: s krav på samordning som ett "övervägas, avsiktliga och ansvarig agera" underförstått kan begränsa en som har blivit ordinerad pastor online.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.