Vem är världens högst betalda aktörer?

Det är märkligt att bara ett sekel sedan, båda var tänkt som en av de lägsta av yrken. Termen högst betalda skådespelare skulle ha setts som en motsägelse i sig. Nu, naturligtvis, är aktörer placerade sig bland de högsta graderna i samhället. Den högst betalda aktörer kan styra så mycket som 20 million US-dollar (USD) för en film. Med intåget av hem video och DVD, en skådespelare resultat kan vara mycket högre än hans eller hennes första avgift. är Den högst betalda aktörer som inte nödvändigtvis bundet till vita duken, heller. Många skådespelare kommando stort arvode för sitt arbete. Även Jennifer Aniston gjorde hennes namn på succéserie Vänner har hon lyckats övergången till filmen. Aniston nu betraktas som en kraftfull gestalt i Hollywood, och hon tjänat uppskattningsvis 18. 5 million US-dollar (USD) under 2005. Det är dock de stora Hollywood filmstjärnor som står överst på listan av högst betalde skådespelare. Tom Cruise har alltid haft en bankable filmkarriär. Trots att drivas bort från hans filmbolaget på grund av hans personliga liv, lyckades Cruise fortfarande tjänade in 31 miljoner USD år 2005. var Johnny Depp tidigare betraktas som en självständig film favorit, men hans filmer var aldrig höginkomsttagare. Men eftersom hans skrävlande roll i Pirates of the Caribbean , har Depp varit håva in de stora pengarna. Han lyckades outearn den populära Cruise genom att hämta hem 37 miljoner USD år 2005.

Julia Roberts var en av de första kvinnorna att bryta 20 miljoner dollar en bild bracket. Hon har också lyckats hålla sig i toppen i Hollywood trots de yngre Starlets snipping på hälarna. Dem som är yngre högst betalda aktörer omfattar Cameron Diaz och Jennifer Garner, som kom i 13 och 14 miljoner USD respektive år 2005.

Männen i Hollywood har alltid kämpat i toppen på listan över bäst betalda skådespelare. Komikern Will Ferrell skrattade hela vägen till banken under 2005 då han stoppade 40 miljoner USD. Han följdes tätt av I, Robot och Men in Black star Will Smith, som myntade i omkring 35 miljoner USD. Den Spiderman franchise har varit bra att Tobey Macguire. På bara 30 år gammal, var hans resultat för 2005 på 32 miljoner dollar fäste.

Ray Romano är nu en av världens bäst betalda skådespelare. Den Alla älskar Raymond stjärna tjänat 33 miljoner dollar för den sista säsongen av showen och kommer nu att göra hoppa till stora skärmen roller. Romano på skärmen hustru, Patricia Heaton, kunde bara hantera futtiga 9 miljoner USD för den sista säsongen av Alla älskar Raymond , men hon ser ut att håva in mer pengar från syndikering av showen. En rapporterade nyligen syv siffra del ser ut att hålla kontanter flyter in

För många av de högst betalda aktörer, pengar är inte lika trovärdigt. Trots att de alla tjänar hög lön kontroller är de flesta inte lika allvarligt som Robert DeNiro eller en Al Pacino, åtminstone inte från dem som delar ut Oscars. De affärsmän och kvinnor som tjänar mycket pengar från dessa stjärnor är inte alltför oroad över detta, men höga intjäningsförmågan inte alltid kan garantera en livslängd i Hollywood-fråga Macaulay Culkin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.