Vad bör jag veta om Online Dating?

Online dating har vuxit enormt i popularitet eftersom Internet har blivit ett globalt fenomen. Även singlar brukade vara begränsad till ofta pinsamma tidningsannonser, singlar händelser och obekväma uppställningar, gör världen av online dating ett mer personligt och privat metod att hitta potentiella romantisk partner. Internet dating Världen är inte idiotsäkert, men, och grundläggande försiktighet och sunt förnuft kan hjälpa till att skydda användarna från att skadas eller rentav farliga upplevelser.

Med tusentals eller miljontals användare att ta sig an världen av online-dating, en av de viktigaste frågorna blir att minska ner dina alternativ. Många webbplatser använder fullgod personlig frågeformulär avsett att avgöra din kompatibilitet med andra användare. Frågorna sträcker sig från din ålder, civilstånd och inkomst, vad etniciteter du föredrar, vilken höjd du vill att din partner ska och om du anser dig stylish. Vissa hemsidor hävdar att de har dessa frågeformulär som skapats eller utvärdera psykiska hälsa eller relation sjukvårdspersonal, men åtminstone de kan bidra till att minska fältet.

Vissa online dating webbplatser kan du skapa en profil och granska potentiella matcher gratis, andra tar en månatlig eller årlig avgift för att vara medlem. Om du har svårt att avgöra huruvida den online dating Världen är för dig, vissa webbsidor erbjuder en gratis provperiod eller återbetalning alternativ om du är missnöjd. Var noga med att läsa det finstilta noga innan du lämnar över ditt kreditkort.

De flesta tidig kontakt med potentiella datum är via e-post eller snabbmeddelanden. Ingen ansedda webbplats kommer att ge ut ditt telefonnummer eller adress utan din tillåtelse, så akta oss för tjänster som inte garanterar din integritet. Många webbplatser tillåter dig att upprätta en webbplats-baserad e-postadress, så även din personliga e-postadress förblir privat tills du väljer att ge ut den. Om du hittar en person du skulle vilja träffa, undersöka möjligheten att inrätta en inledande dagen. Var noga med att välja en offentlig, väl upplyst plats och låt åtminstone en vän vet vart du ska. Medan majoriteten av online daters är bara letar efter någon hittills, med hjälp av grundläggande försiktighetsåtgärd kan bara skydda dig från skada. För åtminstone den första dagen, undvika alkohol eller något annat som skulle kunna hämma din beslutsförmåga. Använd sunt förnuft så mycket som möjligt. Om ditt nya sanna kärlek bor i Tokyo medan du bor i Tyskland, är sannolikheten för att bygga en framgångsrik ny relation mycket låg. Många tror att det är viktigt att mötas tidigt, snarare än att basera dina beslut på telefon eller e-kontakt. Veta vem de är personligen kommer att hindra dig från fantiserar dem till den "perfekta" person, och låter dig bekräfta din attraktion till the real thing.

Även om det är frestande att lägga de vackraste och mest perfekta foto av dig själv, kommer du antagligen få mer uppriktig resultat om du använder en bild som speglar det från dag till dag du. Så småningom planerar du att möta några av dessa potentiella partner, och om den enda bild de har är du tio år och tjugo pounds sedan, är du om dig själv för allvarliga oro över deras verkliga åsikt. Kom bara ihåg, vill ni någon att älska dig, inte bara dig på bästa dag någonsin.

Online dating Världen kan vara underbart för dem som återinträder på dating poolen efter en skilsmässa eller slutet av en långsiktig relation. När du har varit känslomässigt skadad av en partner i det förflutna, är det viktigt att ta dating i din egen takt och komfort nivå. Avskiljandet av online-världen kan tillåta dig frihet att klargöra, medvetna beslut om din dating val, utan att bli överväldigad av fluttery känslor av nya kärlek.

Kom ihåg, online dating är tänkt att vara roligt och experimentell. Om du befinner dig olycklig efter några misslyckats blind datum, känner mig inte skyldig att fortsätta att försöka. Nyttan för många fiskar i havet dating innebär att du inte behöver ha någon brådska att hitta din stora kärlek. Även online-världen kan erbjuda dig ett stort utbud av vänner och partner att du aldrig skulle ha hittat annars, din sanna kärlek skulle lika väl kunna arbeta i hallen, eller några extra sprinkles till din morgon mocka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.