Vad är det bästa sättet att sprida vredesutbrott?

Hur stoppa vredesutbrott har ofta ifrågasatts. Först, en förälder eller vårdnadshavare måste komma ihåg att vredesutbrott är en del av utvecklingen, särskilt för barn i åldern ett till tre. De kan uppträda senare, liksom. Frekventa vredesutbrott i ett äldre barn bör undersökas för eventuella psykiska eller fysiska orsaker.

Barnet upplever vredesutbrott är oftast känslomässigt överväldigad. Med språkkunskaper fortfarande förvärvas, utforma önskemål och behov kan vara svårt. Även barn med avancerade språkkunskaper är fortfarande lista ut hur man namn känslor, och vad man ska göra med känslor av intensiv känsla. Detta är också fallet med vissa vuxna, så barnen är inte precis ensam här.

Barn kan kasta en Tantrum när deras önskningar är emot, om de har en time out för missköter sig, eller om de inte kan få en vårdare uppmärksamhet på något annat sätt. De är mer sårbara för vredesutbrott när trött eller hungrig eller när de känner sig försummade av föräldrar. Vissa vredesutbrott kan vara helt undvikas genom att se till barnets fysiska och känslomässiga behov innan den går vidare till en Tantrum.

Om ett barn gör en framställan bör föräldrarna anser det innan omedelbart säga nej. Många vredesutbrott börjar när barnens önskemål aldrig hedrad. Rimliga krav ska tillgodoses, eftersom det ger barnet en känsla av kontroll. När en begäran är orimlig eller inte kan hedras, kan resultatet givetvis bli vredesutbrott.

Barn kasta vredesutbrott inte svarar på motiverad förklaring till deras beteende. Tantrums tenderar att eskalera när vårdaren blir upprörd. Så att göra en seriös är ganska viktigt. Samtidigt kan föräldern lämna synpunkter att ge barnen den känslomässiga språk som hjälper dem att uttrycka sina känslor i mindre negativt sätt. "Jag ser att du är mycket arg och besviken över att vi inte kan ha en playdate idag, kan" vara ett lämpligt svar.

De flesta barn developmental experter är överens om att slå eller spanking är inte ett bra svar på vredesutbrott. Även detta kan stoppa en Tantrum, hävdar den ståndpunkten att ett barn kan få vad han eller hon vill ha genom att träffa. Framtida vredesutbrott kan innehålla slår vårdaren eller ett annat barn. Skriker på barnet sannolikt resultera i att barnet skriker tillbaka. Målet är att lugna och trösta barnet sedan tar itu med problemet överträdelser eller frågor som rör det började misshumör. När du har ledat barnets känslor på ett lugnt sätt, kanske du vill ha en säker plats för barnet att kasta vredesutbrott. Vanligtvis ignorerar förbannad misshumör kortvarig är möjligt när barnet är placerat i en miljö där han eller hon inte kan förstöra egendom eller bli skadad. Ignorera misshumör så mycket som möjligt lär barnet att han eller hon inte kommer att få mycket uppmärksamhet från den här typen av uttryck.

Alternativt kan en vilja att försöka distrahera barnet. Om du upptäcker tidiga tecken på en förestående Tantrum, att införa ett nytt ämne, spel eller idé kan hålla en Tantrum från start. Under en Tantrum, fungerar det ibland också. Som misshumör framsteg är dock distraktion svårare. När vredesutbrott varar mer än några minuter, kanske du vill närma sig barnet igen, och tala om för barnet att du är där för att hjälpa dem att lugna ner . Vissa barn kommer nu besvara hålls och tillbringa en liten stund gråter i dina armar. Om barnen är särskilt destruktiva och du fruktar för sin säkerhet, du kanske säkert hålla med dem tidigare. Lastrummet borde begränsa rörligheten, men bör inte vara så strikt som att skada dem. När misshumör är över, ge inte in på frågan orsakar Tantrum. Barn som inser att Tantrums kommer att uppnå det eftersträvade målet kommer att ha mer vredesutbrott i framtiden. Istället distrahera fokus till en annan utan koppling till Tantrum. Försök att inte bli arg, eller förbli arg på ett barn som har vredesutbrott. Ibland är det helt naturligt att känna sig arg eller upprörd, men vredesutbrott är för det mesta, en normal del av utvecklingen. Din lugn hantering av vredesutbrott i de flesta fall hjälpa barnet att utveckla bortom detta tillstånd.

Slutligen, om ditt barns misshumör har fått dig att smiska eller skrika, du borde be om ursäkt för ditt barn. Om du ofta smiska eller skrika under en Tantrum, kan du överväga att söka ledning av en föräldragrupp, läkare eller terapeut, som kan hjälpa dig hitta sätt att kontrollera din ilska. Chansen finns, om du inte kan lära sig denna kontroll, kommer ditt barn lär sig inte det heller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.