Hur kan jag träffa människor med liknande intressen?

Det kan vara svårt att träffa människor med liknande intressen, särskilt om du just har flyttat till en ny stad och du inte är bekant med området. Ett antal saker även i nätverk med lokala klubbar och kontrollera anslagstavlor kan hjälpa dig i din strävan att möta människor, men du bör vara beredd att göra lite fotarbete. Speciellt om du bor på en ny plats, är det en bra idé att ta lite tid att vandra runt i staden, bekanta sig med layouten, och kanske syn på några intressanta platser såsom klubbar, restauranger och caféer där du kan träffa människor. En av de bästa sätten att möta människor är att gå med i en klubb eller organisation. Om du precis har flyttat, kan du se om det finns en lokalavdelning i en organisation som du tillhör på din gamla bostad, om ingen lokalavdelning finns, startar en kan vara ett bra sätt att träffa människor. Annars kan du använda Internet för att söka efter din stad och ett ämne av intresse, såsom stickning, fågelstationen, eller läsning. Många städer har en lista över lokala klubbar inom samhällskunskap webbplatser, och några klubbar har även webbplatser med kontakt och möte information. Genom att besöka en grupp händelse tillägnad något du är intresserad av, du kan träffa människor som delar detta intresse.

caféer och är också bra ställen att träffa människor. Atmosfären tenderar att bli mer trivsam och lugn än en bar eller restaurang, och du kanske kunna upptäcka någon läser en bok som verkar intressant, eller med ett vänligt ansikte. Många av dessa anläggningar har också en anslagstavla där du kan slå upp lokala evenemang listor, meddelanden eller skicka egna. Om du är blyg typ, sitter och läser en bok för ett par timmar är fortfarande ett utmärkt sätt att slappna av, och någon kan vara intresserad nog i din bok att närma dig.

Deltagande i lokala evenemang som samtalen , musikframträdanden, är konst öppningar och filmvisningar filmen ett annat sätt att träffa människor. Listor för händelser kan hittas på Internet, i lokala tidningar och på anslagstavlor vid händelse centra och lokala företag. Förutom att lära sig mer om kulturella intressen i området, kan du också hitta folk på evenemanget för att bli vän med.

Internet är också en utmärkt resurs för att träffa folk. Om du letar efter ett datum, många regioner har dating webbplatser, såsom Craigslist, eller så kan du använda en nationellt baserad webbplats som täcker ditt område. Om du bara letar efter vänner, människor att golf med, eller någon att starta en bokklubb, vissa webbplatser tillhandahåller anslagstavlor gemenskapsbulletin eller utrymme för "strikt platoniskt" reklam. När du träffar nya vänner från Internet, försöka ordna för att möta dem i en offentlig, väl upplyst plats som en kaffehuset för första gången, för säkerhets skull.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.