Hur kan jag förbereda för Bli styvfar?

bli en styvfar kan vara en av de mest utmanande roller en människa kan någonsin ansikte. Det kan också vara en av de mest givande, efter några vanliga hinder övervinnas. Det är mycket ovanligt att manliga figuren att helt enkelt ta på sig rollen fadersgestalten utan problem. Till att börja med bör förhållandet mellan mor och mannen vara en engagerad en innan barn är inblandade. Barnen kan bli knuten till en person mycket snabbt och lätt kan skadas om förhållandet tar slut. Ibland styvfar och barn limmar enkelt, men i många fall inkommande mannen kan ses som i inkräktare. Det tar oftast mycket tid att få ett barns förtroende. Hur styvfar behandlar barnets mor kommer att gå långt på vägen mot hur barnet uppfattar sin karaktär. Den styvfar är nykomling i huset och kan ses av barn som avleda moderns uppmärksamhet. När barnet är medveten om att han eller hon är fortfarande emot kärlek uppmärksamhet från sin mor, får styvfar vinna acceptans.

Lämpliga avgränsningar för alla föräldrars siffror bör vara från början. Styvfadern bör göras medvetna om hur viktig hans roll är att vara med barnen. Om barnets biologiska pappa är redan i sitt liv, då styvfadern bör vara beredd att stå under kontroll av den biologiska fadern. Denna nya föräldrarnas siffra kan ta hand om sina barn för en avsevärd tid. Det är bara naturligt att den biologiska fadern bör fråga till en examen. Den nya styvfar aldrig bör försöka konkurrera med den biologiska fadern för barnets känslor. Om alla följer de acceptabla gränserna, kommer barnet att få mer respekt för styvfar. Detta gäller särskilt om barnet är en tonåring. Försöka vinna favorit kommer inte att vara produktiv, eftersom barn är intuitiva om vädra ut lögner och falskhet.

Allting är lätt för stepfathers. Barn har vredesutbrott, humörsvängningar och är benägna att ta ut sin ilska på nykomlingarna i familjen. De kommer även att testa styvfar gränser. Styvbarn är högst medveten om att de inte är styvfar naturliga barn. Om styvfadern har sina egna barn, skulle han försöka integrera styvbarn i familjen, och visa dem särskild uppmärksamhet. Detta kan vara en tid då barnen kan se att det inte finns någon favorisering och varje barn är lika viktig som den andra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.