Vilka är fördelarna med Aloe Vera?

Det finns många fördelar med Aloe vera när det tas internt eller appliceras lokalt i olika delar av kroppen. Till att börja med kan Aloe vera kan användas vid behandling av frågor som rör huden. Gel från Aloe vera blad kan användas för att behandla både hud sår och brännskador. Det kan också användas för infektioner i hud och andra störningar.

En annan av de potentiella fördelarna med Aloe vera avser dess laxerande effekt. Det sägs att torkas ämnen kan härledas från insidan av Aloe vera blad och används som ett oralt laxerande, detta kan vara effektivt, antingen ensamt eller tillsammans med annan typ av naturläkemedel. Vissa undersökningar visar att fördelarna med Aloe vera kan omfatta behandling av genital herpes. Det kan också vara effektiv när det appliceras på huden för behandling av sådana villkor som psoriasis vulgaris, mjäll, och även extremt torr hud. Faktum är att många människor litar på lotion och krämer som innehåller Aloe vera på grund av sitt långvariga rykte som en helare och fuktkräm.

Aloe vera är ofta noterat på hudvård produktetiketter ingrediens. Enligt några av de tillverkare som använder det i sina produkter, kan Aloe vera spela en viktig roll i anti-aging krämer, lotion och ansiktet brickor. Det har till och tippad som en effektiv rynkor reducering.

Några studier av de potentiella fördelarna med Aloe vera har avslöjat underbara möjligheter. Till exempel har vissa vetenskapliga studier visade att Aloe vera kan vara till hjälp för att minska risken lungcancer. Studier av dess effekter på diabetes har varit blandade, men några resultat har pekat på potentiella nyttan för de som arbetar med detta villkor. Dessutom har vissa studier visat att Aloe vera kan hjälpa till med ulcerös kolit och liknande villkor.

Även om en person kanske vill njuta av de potentiella fördelarna med Aloe vera direkt, är det viktigt att notera att naturläkemedel och kosttillskott som innehåller Aloe Vera, eller någon annan typ av naturläkemedel, får inte säkra för alla människor. Vissa kan få allergiska reaktioner på den, upplever besvärande biverkningar eller har vissa förutsättningar försämras till följd av användning. Av denna anledning är det bäst att rådgöra med en läkare innan du börjar ta detta eller något annat naturläkemedel. Det är också viktigt att notera att ta Aloe vera via munnen kan leda till farlig medicinering interaktion i vissa fall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.