Vad är resveratrol tillägg?

Resveratrol tillskott är kosttillskott, oftast gjort av antingen druvor skinn och frön eller japanska knotweed. Resveratrol är en speciell förening som anses ha många positiva egenskaper. Dess närvaro i rött vin fick stora forsknings-och fokus eftersom det ansågs att eventuellt förlänga livet, såsom visas i kulturer där rött vin konsumeras regelbundet, till exempel Frankrike. Det kan ha en viss cancer kämpar egenskaper, stöd för kardiovaskulär hälsa, och anti-inflammatoriska egenskaper. De flesta av de studier om detta ämne har gjorts på möss och råttor, men är inte helt bevisat i mänskliga populationer. Trots tilläggen är lockande för många människor.

De kan vara ännu mer attraktiv i legitimt TV nyhetsmagasinet källor som 60 minuter köra berättelser om de potentiella fördelarna med resveratrol kosttillskott, som de gjorde 2009. Detta ledde till ökat intresse för att köpa kosttillskott för att skydda mot åldrande, och som kanske en magisk kula botemedel mot sjukdomar som tenderar att inträffa senare i livet. Vad är inte fullständigt kända är om det innebär att kosttillskott skulle vara ett gott substitut för en livstid rött vin drickande. Den så kallade franska paradoxen, vilket tyder på att den franska verkar ha lägre än genomsnittet incidens av saker som hjärt-kärlsjukdom, trots en diet ganska hög i fett, tillskrevs dricka rött vin. Ändå inträffade dricker rödvin dagligen i år för att kanske ge denna förmån, och inte uppstå eftersom franska folket tog ett tillägg.

Men det finns företag väldigt intresserade av kosttillskott marknadsföring resveratrol och verkligen detta näringstillskott har fått en hel del uppmärksamhet från inte bara lite kända örtmedicin företag, men också från några av giganterna inom läkemedelsindustrin. Det studeras mer, men det finns fortfarande inte så många studier om dess effekter på människor. En annan fråga som är viktig att notera är att det inte riktigt fastställt hur mycket resveratrol som behövs och vilka företag som gör produkter som är bäst absorberas av kroppen.

Typiskt dyrare resveratrol tillägg kan tyda på ökad kvalitetskontroll, men det kan finnas vissa låga priser de som fortfarande kommer att ge människor en tillräcklig försörjning. vidtas Belopp tenderar att vara i mycket större koncentration än tillgängliga beloppen i en daglig glas rött vin, och det är svårt att veta om mycket högre nivåer ger mer nytta. Mer är inte nödvändigtvis bättre med alla kemikalier.

Även studier på resveratrol tillskott är engagerande och av stort intresse, de är inte alls övertygande. Detta ämne kan visa sig vara något av mirakelmedicin, eller det kanske inte. Det föreslås är intresserade av att ta ett tillägg form av resveratrol, göra lite forskning om vilka märken anses mest välrenommerade och har den högsta standarden inom tillverkningsindustrin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.