Vad är läkarmottagningen Corps?

Medical Service Corps (MSC) är ett viktigt stöd till olika grenar av USA: s militär, särskilt sedan strax efter andra världskriget. Det är särskilt aktivt som en del av arméns uppdrag, som är "att bevara slagkraft. " Läkarmottagningen kåren även finns i flottan, flygvapnet och marinkåren.

De tjänstemän som är beställd för kåren utföra administrativa, kliniska och vetenskapliga arbete som bidrar till en väl fungerande deras filialens drift. De åstadkommer detta genom forskning, förvaltning av vård och ingripa direkt med trupper och deras familjer. De måste ha en lämplig grad, certifiering och /eller licens. De olika grenar av militären erbjuder många program för alternativ för dem som vill tjänstgöra i läkarmottagningen kåren för att tjäna en Masters eller doktorsexamen, eller att träna i en privat industri inställning. Detta säkerställer att kandidat för ett uppdrag har nödvändiga färdigheter och kvalifikationer.

läkare som arbetar för armén grenen av kåren kan arbeta nära fronten. I många fall han eller hon kan vara stationerad på en amerikansk militärbas, hemma eller utomlands. Navy läkartjänsten Corps läkare kan tjäna sin provision ombord på ett hangarfartyg, någonstans i världen.

sjukvård Corps team praktiken flera specialiteter. Utöver kirurgi och behandling av sår som kan behövas när en soldat, sjöman, pilot, eller Marine skadas under hans eller hennes anlitande lagen praktiken andra jobb. De erbjuder podiatric och optometri för medlemmar av militären och deras familjer. En militär specialtjänst kan också använda sig själv av farmaceutiska tjänster. Med alla dessa tjänster, varav vissa är förebyggande, försöker kåren för att säkerställa att militära medlemmar kommer att få optimal vård och hälsa, vilket i sin tur stärker deras förmåga att utföra sina uppgifter.

Behavioral intervention och andra sociala tjänster, har blivit allt viktigare för militär personal, särskilt under och efter Vietnam och Gulf-krig när många soldater visar sig lida av posttraumatisk stressyndrom (PTSD). De Corps erbjuder militär specialpersonal tjänster från kliniska och psykologer rådgivning, samt från socialarbetare. Dessa degreed och yrkesmän med tillstånd stöd militär personal i att göra personliga och psykologiska förändringar medan de tjänar, och som de övergången till nya roller.

Ungefär 35% av läkartjänst Corps personal arbetar bakom kulisserna. De medicinsk forskning eller administrativa uppgifter så som de hänför sig till specifika militära gren de arbetar i. biokemister och mikrobiologer arbeta på lösningar bioterrorism så att amerikanerna och världen i stort, kan hållas säkert. Psykologisk forskning har också genomförts. Corps administratörer koncentrera sig på ekonomisk och patient förvaltning, liksom verksamhet som system för forskning och arbetskraft analys.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.