Vad är en Medical Services Center?

En läkartjänster centrum har inte en enda kommit överens om definition. Det kan användas för att beskriva ett sjukhus som erbjuder en mängd olika tjänster. Ibland varje specialitet praxis på sjukhusen är sin egen "tjänst. " Alternativt kan det ibland används för att beskriva ett stort medicinskt anläggning som tillgodoser många tjänster.

I den första definitionen, massor av sjukhus kan omfattas av begreppet sjukvården centrum om de erbjuder olika typer av sjukvård. Ett sjukhus som har ett obstetrik avdelning levererar spädbarn, och de kan ha en akutmottagning som erbjuder en helt annan typ av service till samhället. Ibland specialister praxis i samma sjukvård centrum, och patienter som vill verka dem skulle gå till en grupp av byggnader i centrum äger, eller kanske någon flygel på sjukhuset. Andra tjänster ett sjukhus kan t. ex. erbjuda intensivvård, rehabilitering, och patienten seminarier utbildning.

I de tekniskt mest avancerade sjukhus, som vanligtvis har en medicinsk fakultet är knutna till dem och kallas tertiära sjukhus, antal specialister exceptionellt hög. Varje specialist grupp kan kallas en tjänst som tillhandahålls till sjukhuset, och som sjukhuset ger till patienter. I dessa inställningar kan människor besöker ett stort medicinskt servicecenter för specialister och behandlas av specialister på sjukhuset.

Till exempel kirurgi för en nyfödd med hjärtfel skulle innebära pediatrisk kardiologi och barn Hjärt-tjänster operation, som kanske eller kanske inte har en hel del interaktion med varandra (i bästa sjukhusen måste de så vård rationalitet). Dessa specialister som arbetar inom sjukhuset är i allmänhet skilda från varandra, men mer än en specialitet grupp kan delta i ett enskilt fall. Varje grupp kan ha ett eget organisationsstruktur också, även om de är alla en del av sjukvården centrum.

En något som rör definition av medicinska tjänster center kunde stora grupper av specialister som kan träna tillsammans för att ha samma saker . Termen kan användas för att beskriva stora dermatologiska, plastikkirurgi och grupper estetiker att de skulle göra skönhetsoperationer och kosmetiska behandlingar. En person som behöver eller önskar någon fixa till ansiktet, från en ansiktsbehandling till microdermabrasion till en ansiktslyftning, kan bege dig till ett av dessa centra för en enda skönhet shopping.

Dessa definitioner har gemensamt på idén att samla en grupp av medicinska tjänster i en enda plats. Detta är kanske hur sjukvården centrum bäst kan förstås. Genom att alla tjänster under samma tak (eller några tak bredvid varandra), kan patienter tycker att det är mer bekvämt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.