Vad är EMF Balancing Technique?

EMF balansering teknik är en strategi för att återställa energibalansen som är något annorlunda från andra typer av energi arbete. Medan de flesta alternativa vård behandlingar är inriktade på att åstadkomma någon typ av känslomässiga eller fysiska healing är EMF balansera teknik syftar till att återställa lämpligt flöde av energi genom det elektromagnetiska fältet i syfte att uppnå en bra balans mellan det andliga och det fysiska. Som en del av denna strategi, en EMF balansera tekniken fungerar direkt på vad som kallas Universal Calibration Lattice.

Medan förespråkarna av EMF balansera teknik anmäler att healing ibland sker som en fördel för de behandlingar, betonar de ofta att EMF är inte en helande förfarande. Peggy Dubro, utvecklaren av EMF balansera teknik, hänvisar ofta till systemet en process av själv-Enablement. I stället för en enhetlig behandling, EMF en serie av sessioner som systematiskt upp olika punkter längs energiområdet.

Tanken bakom EMF balansering är att identifiera områden längs energiområdet som inte flödar ordentligt och korrigera flödet. Samtidigt, någon energiflöden eller mönster som inte behövs eller som kan skapa en negativ laddning behandlas också. Tanken är att korrigera och kalibrera sambandet mellan jaget och det elektromagnetiska fältet, vilket skapar en balans som ultimat leder till helheten för kropp och själ.

Olika människor kommer att reagera på ett EMF balansera teknik i enlighet med deras individuella behov. Detta innebär att olika människor kommer att komma bort från en session med olika förmåner. Till skillnad från energi arbete som syftar till att healing bara är EMF mer som T'ai Chi, eftersom de fördelar kan utsträckas till att bygga och reparera relationer, sanera energiflödet i ett hem eller samhälle, eller öppna dörren för förvärv av mer kunskap för egen förbättring. Även fysisk healing är inte i fokus för EMF balansering behandlingar, anses det inte ovanligt att personer som får de behandlingar som att uppleva en minskning av fysiska symptom och hitta de börjar må bättre på kort tid.

likhet med många andra alternativa system, EMF balansering tekniken för närvarande inte är en stapelvara i västerländsk medicin. Däremot har tekniken fått snabbt ett antal supportrar som vittnar om effektiviteten i serien av behandlingar. Med tiden har detta obekräftade uppgifter fått en stor uppmärksamhet. Förespråkarna rapport att användningen av denna teknik har bidragit till att befrielse från depressioner, förbättra arbetsförhållandena på kontoret, och hjälpa par att arbeta igenom svåra faser i sina relationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.