Vad innebär Utfrågning testning?

Utfrågning testning innebär ett brett spektrum av tester som en audionom kan utföra för att diagnostisera hörselskador. Även om de flesta människor känner igen när de lider av hörselnedsättning, de ofta inte inser hur allvarligt problemet. Hörselnedsättning förekommer under en period av år, och den gradvisa förändringen gör det svårt för många människor att acceptera när de lider av svår hörselnedsättning.

audionomer är särskilt utbildade för att diagnostisera och behandla hörselproblem. De utför hörsel test på en daglig basis. Även om många husläkare utföra hörsel test på deras kontor, om du är en vuxen och upplever hörselproblem, ett besök på en audionom är det bästa sättet att få en korrekt bedömning av din hörsel problem.

Det finns en olika allmänna hörseltest som audionomer kan använda för att genomföra förhöret testning. De kan be dig att använda hörlurar som avger ljud i olika frekvenser. De kan också följa dig när du utövar en konversation. En audionom kan också titta i örat som en del av testprocessen. Alla dessa tester är viktigt att avgöra exakt vilken nivå av hörselnedsättning du lider av och hur man bäst behandlar problemet.

Ibland kan en audionom skicka dig till en annan typ av läkare för att höra testning. En öron-näsa-halsläkare, eller ENT, kan arbeta med audionom att diagnostisera och behandla många villkor. Att arbeta med dessa två specialister är ofta det bästa sättet att nå en säker slutsats om vilken typ av hörselnedsättning du lider av och det bästa sättet att behandla problemet.

När audionom avslutar förhöret testning han kan ordinera en hörapparat. Hörapparater sitta inne i örat eller bakom och förstärker brus. Iklädd en hörapparat kan vara frustrerande i början. Den förstorade buller kommer att låta annorlunda än det dova ljud som du har vant sig vid.

Det är viktigt att arbeta med din audionom när du först börjar bära en hörapparat. Arbeta med en erfaren audionom kan göra övergången till bär en hörapparat så smidig som möjligt. Många tycker att de måste prova flera olika stilar av hörapparater innan de hittar en som är både bekväm och ger ljudkvalitet. En audionom hjälper dig att navigera i denna fråga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.