Vad betyder det kosta att ha en Baby?

Frågan om vad det skulle kosta att ha en baby är inte helt enkelt besvaras. Det finns många saker som får bestämma vad var och mamma betalar. Efter att ha sjukförsäkring eller bor i ett land med socialiserade medicin kan minska kostnaden. För de utan försäkring, kommer att kosta uppskattningarna varierar på vilken typ av graviditeten, hur ofta mödravård, och de faktiska behoven i samband med förlossningen. En annan variabel får omfatta där du planerar att ha ditt barn, till exempel i hemmet, i en födelseprocess centrum eller på ett sjukhus.

Många förlossningsläkare, när man arbetar med de oförsäkrade, ut en enda avgift för prenatal besök och eventuell leverans av bebisar. Andra avgift på ett besök-för-besöket basis. Genomsnittligt antal prenatal besök är ca 14 under graviditeten och kostnaden per varje besök för en oförsäkrad person kan variera från ca $ 80-150 amerikanska dollar (USD). Denna kostnad att ha ett barn tar inte hänsyn till hög risk graviditeter där många fler besök kan behövas. I genomsnitt dock i den övre änden kan du räkna med att betala $ 2100 USD för prenatal besök.

Gravida kvinnor kan behöva olika labb tester och prov, som ökar kostnaden för att få barn. Blodprover kan vara flera hundra dollar, omkring $ 300 USD för en blodstatus. En sonogram genomsnitt ca $ 200-700 USD och fostervattensprov, som inte alla kvinnor har, kan vara ungefär $ 1,500 USD. Detta lägger ungefär $ 2. 500 USD till kostnaden att ha en baby.

Faktisk leverans på sjukhus varierar i pris också och beror på om ditt arbete är komplicerat, om du behöver ett kejsarsnitt, typ av läkemedel du kan använda som en epidural, och längden på sjukhusvistelsen. En okomplicerad vaginal förlossning kostar ca $ 8. 000 dollar, men sjukhusvistelse efteråt kan enkelt öka räkningar till allt från $ 10,000-25,000 USD. Genomsnittliga kostnaden för en c-sektion är ca $ 11. 000 dollar.

Leverans på en födelseprocess centrum bemannas med sjuksköterska barnmorskor kan minska kostnaden för att få barn, förutsatt att inga komplikationer uppstår som kräver överföring till ett sjukhus. Genomsnittliga kostnaden för att leverera i en födelse centrum är omkring $ 4,000-6,000 USD. Hemleverans med en sjuksköterska barnmorska kan bli ännu billigare, kostar runt $ 2,500-4,000 USD. Detta kan omfatta alla prenatal checkups också.

Det är viktigt att visa att dessa siffror är endast uppskattningar. De kan komma att ändras och kommer att vara annorlunda utanför USA, där kosta att ha en baby kan vara mer eller mindre. Försäkring kan väsentligt bidra till minskade kostnader och kvinnor som inte har försäkringar och kan inte beviljas statliga sjukvården kanske vill titta på graviditet rabatt försäkringar, vilket kan bidra till att minska totalkostnaden. Ett annat vederlag är att dessa kostnader utgör bara början på bekostnad. Vård för en nyfödd under det första levnadsåret kan enkelt så mycket som, om inte mer, än de initiala kostnaderna för att få barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.