Vad är på byråer Hem Hälsa?

hem hälsa byråer hänvisar till den organiserade vårdgivare som arbetar med patienter och klienter i avskildhet i sina egna hem. Dessa organ använder ofta både sjuksköterskor och hem medhjälpare hälsa för att möta kundens behov. I byråer hem hälsa vanligt att ta ut mindre för sjukvården än privat sjuksköterskor och vårdgivare.

i organen hemmet hälsa som idag skiljer sig från de etablerade år sedan. Rötterna till hemservice hälsa går tillbaka till 1800-talet. Under den tiden ville rika människor bryr sig äga rum i sina hem, i motsats till i ett sjukhus. Majoriteten av de patienter som behöver sådan vård var skadade eller sjuka med kortfristiga krämpor. Det var inte förrän på 1940-talet att vården för patienter med långvariga sjukdomar ingick i olika uppdrag som utförs av många organ hemsjukvård.

Hem hälso-och sjukvården ofta inte begränsade till den fysiska vården av patienten . I hemmet kan omfatta städning, matlagning och personlig social interaktion. I de fall där den dagliga uppgifter såsom bad, påklädning, och socialisering är gränsen för vård krävs, är i hemmet hälso-och sjukvården inte behöver göras av en legitimerad sjuksköterska. Ett personligt vårdbiträde eller undersköterska kanske kan sköta patienten med sådana behov.

Sociala tjänster ingår även genom vissa organ vård i hemmet. Dessa kan bestå av tal terapi, sjukgymnastik och arbetsterapi. I varje fall, specialisten utbildad i vården behövs ofta skickas utöver hemmet hälsovårdare eller assistent.

I de fall där medicinsk vård som behövs är mer delaktiga, t. ex. en patient som behöver vård för en Foley kateter eller intravenös (IV) vätskor får i organ hem hälsa skicka en licensierad sjuksköterska. En undersköterska får fylla i mer rutinmässiga uppgifter som krävs av en sådan person. Kunden kan också ha rätt att begära en licens sjuksköterska att möta alla deras behov, även om prissättningen för en heltidsanställd sjuksköterska är ofta mer än en undersköterska.

Många i organ hem hälso ge vård som omfattas av hälso-eller sjukförsäkring. Före fastställandet vård är det ofta rekommenderas att patienten eller familjen kontakta alla försäkringsbolag som tillhandahåller täckning för patienten. Försäkringsbolaget ska kunna förklara eventuella täckning gränser och information om de typer av vård omfattas av gällande sjukförsäkring. I vissa fall, vård som ges av i hemmet hälso-organ omfattas av någon form av offentliga trygghetssystem som Medicare i USA


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.