Vad är Omfattande Healthcare?

Omfattande vård eller omfattande sjukvård är sjukvård som tillgodoser alla patienters behov i alla skeden av livet. Oavsett om en patient behöver en rutinmässig läkarundersökning för skolidrott, eller en komplex akut operation, är det omfattas av en heltäckande sjukvård. Målet med denna typ av vård är oftast att hålla patienterna är pigga och friska, och att uppmuntra människor att ta itu med de medicinska behoven så snart de uppkommer, snarare än att vänta på att de blir allvarliga.

Många nationer med universell sjukvård där alla medborgare ges vård har en heltäckande sjukvårdssystem. Denna typ av vård är ibland kallas "vaggan till graven sjukvård," hänvisning till att någon som omfattas av en övergripande plan kommer att få omsorg från den dag de föds till timmen av död. Enligt omfattande täckning, det finns inga undantag eller undantag, och patienter uppmanas att söka vård snabbt, snarare än att vänta av rädsla om kostnader, vilket har gjort att förhållandena förvärras.

Rutin diagnostik, behandling, uppföljning upp och rehabilitering omfattas alla av omfattande vård. Många sådana planer innehåller också förebyggande medicin, som kost klasser, psykologisk behandling, rutin physicals, och andra åtgärder som syftar till att förhindra uppkomsten av medicinska problem. Omfattande hälso-och sjukvård kan också innehålla saker som förmåner som betalar för en assistent under de första veckorna efter graviditet eller hembesök från vårdpersonal som tillhandahåller behandling hemma i hemmet, med det övergripande målet att främja välbefinnande.

Genom att ge vård i alla skeden av livet och i alla situationer, kan omfattande vård spara pengar på lång sikt, särskilt i situationer där alla i en nation täcks av en omfattande vård plan. Dessa planer främja användningen av förebyggande utbildning, minska på lång sikt vårdkostnader genom att sänka förekomsten av onödig vård problem och omfattande hälso-och sjukvård också minskar arbetstagarens sjukdagar och andra problem i samband med hälso-och sjukvårdssystem som inte är heltäckande.

en privat hälso-och sjukvården tenderar omfattande vård vara extremt dyrt, ungefär som heltäckande försäkring på en bil, eftersom det omfattar alla potentiella eventualiteter. Vissa människor nöja heltäckande sjukförsäkring med hög självrisk, räknar med att den vård vara tillgänglig för dyra villkor. I samhällsomfattande enda betalare system, kostnaderna för omfattande vård vanligtvis hålls nere genom att tillhandahålla tjänsten till alla som gör det enda betalare att påverka priser och utföra andra uppdrag som är avsedda att minska de kostnader som är förknippade med omfattande vård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.