Vad är Maya Abdominal Massage?

Maya Abdominal Massage? är en massage teknik som utvecklats av Dr Rosita Arvigo på 1980-talet. Detta mild massage teknik är utformad för att noninvasivt manipulera de inre organen. Enligt Arvigo, Maya Abdominal Massage? kan användas för att behandla några gynekologiska problem, särskilt infertilitet och framfall av livmodern, och det kan också användas för att behandla mag-problem tillsammans med ett urval av andra villkor. Vanligtvis sessioner även rådgivning som kan omfatta användning av traditionella växtbaserade läkemedel, ångbad och andra alternativa medicinska behandlingar.

Även om den moderna formen av Maya Abdominal Massage? är relativt ny, den är baserad på en gammal massage tradition. Många kulturer har någon tradition av buken massage, mayafolket bland dem, och buken massage är en viktig del av några traditionella metoder för hälso-och sjukvården. Massera buken är tänkt att få organ i korrekt positionering samtidigt som den stimulerar flödet av blod och lymfa i kroppen. En del människor tror också att Maya Abdominal Massage? frigör blockeringar av energi som kan bidra till hälsoproblem eller känslomässiga oro.

I en typisk session Maya magen Massage? Förblir klienten fullt påklädd under hela sessionen, och ligger på en massagebänk. Den massageterapeut vanligtvis börjar med en sittande intervju diskuterar kundens särskilda frågor och medicinska tillstånd, och han eller hon kan också arbeta på klientens rygg, utför spinal manipulationer innan vi går vidare till buken.

Maya Abdominal massage? är kontraindicerat för kvinnor i första trimestern av graviditeten, kvinnor som är aktivt menstruerande eller använder en spiral, och människor som nyligen har upplevt bukkirurgi. Det kan finnas andra villkor som Maya Abdominal Massage? rekommenderas inte, så det är en god idé att rådfråga en läkare innan du får behandling.

Denna typ av massage är ibland rekommenderas för kvinnor som upplever gynekologiska problem såsom svårighet att bli gravida, smärtsamma kramper under menstruationen , smärtsamma graviditet, och så vidare. Maya Abdominal Massage? kan ibland också användas för att justera position ett tippat, fördrivna eller framfall av livmoder, beroende på kundens enskilda fallet. Förutom att vara lämplig för kvinnor, Maya Abdominal Massage? också kan användas av män.

Som med alla typer av massage terapi är det en god idé att konsultera kvalifikationerna hos den enskilda terapeuten innan du bokar en tid. En ansedd terapeut borde vara glad att berätta potentiella kunder där han eller hon utbildade, och hur länge. Kunderna kanske också vill vara medveten om att ge närings-och läkare utan medicinsk utbildning är inte tillåtet i vissa länder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.