Kan Software Hjälp mig att gå ner i vikt?

Många experter säger att bästa sättet att gå ner i vikt och hålla bort är att helt enkelt äta en balanserad kost som innehåller en hälsosam andel fett, komplexa kolhydrater, protein och näringsämnen, utan konsumerar för många kalorier i processen. Även detta verkar lätt nog, har de flesta människor inte tid att övervaka sina kaloriintaget, än mindre de olika procentsatser av proteiner, fett, och så vidare. Fitness Programmet tar arbete ur denna process, vilket gör att många dieters att gå ner i vikt och bygga sundare vanor.

Det verkar som om alla i dag försöker gå ner i vikt, många kommer från en diet mani till nästa. Ofta specialdieter kommer att resultera i en viktminskning, men alltför ofta vikten återgår då dieter däcken att begränsa sig själv till det tillåtna livsmedel. Om du vill gå ner i vikt och hålla bort, du är mer sannolikt att hålla sig till en diet som gör att du äter mat du vill, samtidigt som den kontrollerar den kumulativa intag. Fitness programvara hjälper dig att göra det.

Även om varje program är olika, genom att fylla i några grundläggande uppgifter som ålder, längd, kön, mätningar, startvikt, mål vikt och aktivitetsnivå, kommer programmet räkna ut din andelen kroppsfett och tala om för dig hur många kalorier din kropp behöver för att behålla din nuvarande vikt. Om du vill gå ner i vikt, kan du ställa in en plan för att ta i (till exempel) 500 färre kalorier per dag än du förbränner. Detta resulterar i skärande 3. 500 kalorier per vecka, eller ett halvt kilo fett. Programmet kommer att rekommendera hur många kalorier och vilken andel av andra näringsämnen är idealiska för din plan, och hur lång tid det tar att nå din målvikt.

Omvänt, om du vill gå ner i vikt med ett visst datum - säger släpp tio pounds innan ett bröllop-du kan ange datum och programvaran kommer att berätta hur många kalorier du behöver för att varje dag för att nå ditt mål vikt vid den tidpunkten.

Fitness Programvaran kommer med ett förinstallerat mat listor med hushållet livsmedel, välkänd mat snabbt, och varumärke livsmedel namn. Dessa har alla varit i förväg analyseras för kalorier, fett, protein, kolhydrater, osv, lämnar gissningsleken. Du kan lägga till egna livsmedel och recept också, leta upp de ingredienser en gång att ha analysen som är tillgänglig från och med då med en knapptryckning.

Dagens loggar är utformad som sprids ark med menyer för att klicka på de livsmedel du har ätit och antal portioner. Programvaran fyller i de olika näringsämnen fält för dig med rinnande summor för varje. Detta gör det mycket enkelt att se vad du konsumerar i kalorier och näringsämnen, vilket gör det enkelt att stanna på rätt spår och gå ner i vikt.

Förutom att skapa motiverande framsteg diagram, spår fitness program också aktivitetsnivå. Även shopping, trädgårdsarbete och hushållsarbete bränner kalorier och hjälper dig gå ner i vikt. Program kan även logga allt från att spela baseball till cykling och övningar gym. Det är alla beaktas vid din plan att gå ner i vikt.

Om du har försökt att gå ner i vikt innan, kan konditionen programvara vara precis vad du behöver för att få det att hända. Bäst av allt, de flesta program är shareware med gratis 15-dagars försök att komma igång. Om du inte hittar programvaran värdefulla efter 15 dagar, har du förlorat något. Några populära program Vikt-By-Date Pro Performance Kost, Crosstrainer och Fitness assistent, bland andra. Program har ett rimligt pris mellan 30 och 50 dollar (USD). Starta en gratis testperiod för ett friskare i morgon, du har ingenting att förlora, men din vikt!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.